Komentāri: Cik valstij izmaksā bijušo prezidentu uzturēšana?

Līga Leikarte

Citāts no raksta" Savukārt no 2022. gada sākuma pašreizējā prezidenta E. Levita alga pieauga līdz 6270 eiro mēnesī (pirms nodokļu nomaksas) un vēl 1252 eiro mēnesī reprezentācijas izdevumiem, kas ierindo mūsu prezidentu 1. vietā kā vislabāk apmaksāto prezidentu Baltijas valstīs.| Domāju, ka nekaunība augstākajā pakāpē, jo viņš taču zināja, ka aptuveni 90% tautas viņu nemīl un neciena, jo nav sevi pierādījis, kā cilvēks, kurš kalpo tautai. Tautai grūtos brīžos nekad nav iznācis pie tautas, bet glabājies aiz pils mūriem. Jā vienīgi hokeja uzvaras brīdī bija kopā ar tautu un dziesmu svētkos arī vareni runā, jo iekrita tāda iespēja paspīdēt pirms aiziešanas pensijā. Pārējie prezidenti var pateikties vienīgi viņam, ka tauta ir nonākusi pie secinājuma turpmāk atrodoties pensijā prezidentus neapmaksāt, jo prezidentam vienmēr ir jābūt kopā ar tautu, ne tā kā to darīja šis aizejošais prezidents.

7.jūl 2023 Atbildēt
Zigmārs

Ir tāds teiciens: "Suņi rej, bet karavāna iet tālāk"...

un ir arī tāds: "Bagātie dara kā grib, bet nabagie - kā var!"

7.jūl 2023 Atbildēt
deserttramp

Kad braucu pa lietuvas ceļiem un skatos ka plaukst lietuvas tautsaimniecība tad es saprotu ka viņu politiķiem var maksāt. Mums ir palaisti garām, noshēmoti un tapēc iestagnēti daži gadu desmiti, par ko mūsu plitiķiem būtu jāatstrādā 24/7 vismaz pieci gadi par velti. un visiem vecajiem prez.... viss jāatņem.

7.jūl 2023 Atbildēt
jānis

Lietuvieši nav tik pamatīgi pārkrievoti, kā latvieši. Arī padomju laikos viņi nelīda dir.ā krievam. Vispār, ja man būtu teikšana, es tikai Vairu Vīķi Freibergu uzskatu par prezidenti- pārējie ir tikai izstrādājumi.

7.jūl 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

PSRS laikos neviem neprasija, un kuram Baltijas valstim krievam parvakies un krievam viss vairak patika Latvija un prezidenta izstradajums ir tikai Egils Levits

7.jūl 2023 Atbildēt
jānis

Latvijā krievi tika laipni uzņemti. Jāatceras visādi Pelšes un tamlīdzīgus Vosus.

7.jūl 2023 Atbildēt
Diana Mikelsons

Pelses ,Vossi ,Kaneps,kalnberzins,Pugo un citi-toreiz -"laipni uznemtie' bija latviesu strelnieku pecnaceji,Krievija dzimusie komunisti,kuriem krievu valoda bija dzimta,un kuri to vien gaidija ,ka Latvija tiks okupeta un ieklauta PSRS sastava

7.jūl 2023 Atbildēt

Komentēt