Komentāri: Kāpēc simts skolu slēgšana Latvijā ir cēls mērķis?

deserttramp

Tāpēc ka vispasaules debilizācijas un personas identitātes iznīcināšanas plāns ir jārealizē pec iespējas ātrāk, lai nākamo paaudzi varētu sanuumuret un salikt kastītēs. Jo cilvēks ir mazāk izglītots, jo vieglāk ar viņu manipulēt un to vadīt. Tāpēc ir jādezorientē nakamā paaudze jādod tikai pamatzināšanas kas nepieciešamas elementāram darbam. Protams būs nepieciešami speciālisti kas būs ļoti lojāli jaunajai kārtībai - sistēmai un papildus apmācīti to visu vadīt un kūrēt. Tiem būs augstakā izglītība bet ar šauru specifiku , jo arī tie nedrīkstēs zināt un domāt vairāk neka nolikts. Tāds ir sātana plans. Bet tas nebūs realizējams , vai arī tikai uz īsu brīdi, jo pirmais un pēdējais vārds pieder Dievam. Tāpēc katrs var zem spilvena turēt Viņa vārdu, vai paslēpt kādā viedierīcē kas nav saistīta ar pārklājumu utt. Pietam šodien varam brīvi lūgt dievnamos un jebkur citur, lai šis sātana plāns tiek atlikts vai neizdodas vispār. Tiem kas mīl Dievu, Dievu Dēlu un Dievu Svēto garu, tatad trīsvienīgo Dievu un tam seko , ne no kā nav jābaidās, jo dzīvos mūžīgi un daudz labākā valstībā nekā šī. Jābaidās ir pieviltajiem, kuri iet pazušanā, pat ja šodien tiem ir daudz varas un naudas. Jo kur viņi nonāks būs baisi, daudz baisāk nekā Ukrainas frontē. Protams nauda un vara var arī kalpot Dievam, kas arī mēdz notikt un būt virs šīs zemes. Citādi šeit jau sen būtu elle uz visiem 100%,

28.jun 2023 Atbildēt
rolands erdmanis

Čakčiene salaida grīslē veselību,tagad izglītību,kas būs nākošie?

28.jun 2023 Atbildēt
viesis

No izglītības par iekšlietu ministri :))))))))) tur gan viss jau salaizts grīstē, bet gan jau viņai arī kas darāms vēl būs palicis :))))))))

28.jun 2023 Atbildēt
viesis

Mjā, bēdīgi. Tas viss tikai vēlreiz apliecina, ka Latvijai nav nākotnes. Nu nevar attīstīt valsti ar skolu un slimnīcu likvidēšanu, likvidācija nav un nekad nebūs attīstība.

28.jun 2023 Atbildēt
Mudrite Daugaviete

Diemžēl, mūsu ministriem ir ļoti zems izglītotības līmenis. Tādēļ mums iet drausmīgi! Noteikti ne ministriem, kuriem nav apziņas, ka viņi dzīvo un strādā unikāla valstī, kur katrs 100-tais cilvēks ir apdāvināts. Kur vēl.pasaulē ir tādi Dziesmu un deju svētki ???!!!! Nekur! Mums nepieciešami tādi Saeimas deputāti un ministri, kuriem sirdi ir sajūsmā par to, ka esam latvieši!!! Saglabājam un cīnāmies par savu unikālāko vaksti un cilvēkiem pasaulē!!!

28.jun 2023 Atbildēt

Komentēt