Komentāri: Kāpēc Putins uzspridzināja Kahovkas dambi Puškina dzimšanas dienā?

V ilis Gutmanis

Izskatás péc garígi slima cilvéka murgiem

11.jun 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Vilis Gutmanis ir debils gondons, pederasts un jau ir piedzmis debils un 6.maija bija pasaules krievu diena un zimigaja datuma uzlaida gaisa Kahovas dambi.

11.jun 2023 Atbildēt
skeptiķis atbilde Marcis Dzelme

Mārci, tu pat iedomāties nevari, cik daudz tu pastāstīji par sevi ar šo tavu šizofrēnisko komentāru. Labāk aizej pie ārsta un palūdz, lai viņš tev izraksta kādu spēcīgu trankvilizatoru.

11.jun 2023 Atbildēt
Jozefs

Kam tas ir izdevīgi un ko iegūst un zaudē abas puses, jo ja jūs raksta ka viņš tāds, tad kāpēc neizlaida pārējās HES gaisa, jo tad katastrofu būtu vēl lielāka, ko krievu prese sen rakstīja...un tagad raksta ...par Не будем забывать о том, что Каховская ГЭС – лишь один из элементов колоссального Днепровского гидротехнического каскада ...Итак, в Днепровский каскад гидротехнических сооружений помимо Каховской гидроэлектростанции, к которой сейчас приковано всеобщее внимание, входят еще пять объектов. Это расположенная в Вышгороде Киевская ГЭС, Кременчугская ГЭС в Светловодске, Среднеднепровская ГЭС в Каменском, стоящая в Запорожье Днепровская ГЭС и Каневская гидроэлектростанция, расположенная в одноименном городе. Естественно, каждая из упомянутых электростанций имеет дамбу, стоящую на соответствующем водохранилище. Общая площадь водохранилищ Днепровского гидротехнического каскада составляет около 7 тысяч квадратных километров, а полный объем аккумулированной в таковых воды – около 44 кубических километра. Это не просто огромная, а, воистину, колоссальная масса, в сравнении с потенциальной разрушительной силой которой тот же тактический ядерный заряд – детская игрушка. Сложно поверить? Тем не менее, это достоверный факт.

Различных сценариев и экспертных оценок того, каким образом могут развиваться события при тех или иных техногенных авариях на Днепровском каскаде существует достаточно много. Их авторы представляют достаточно широкий спектр мнений – от воистину апокалиптических прогнозов так называемой «группы Кредо» (речь об украинском экологе, академии Василии Кредо), предрекающей в случае того, если катастрофа разразится по наихудшему из вариантов, практически, гибель Украины, как государства, до намного более сдержанных прогнозов от государственных организаций вроде «Укрводшляха», «Укргидроэнерго» или министерства инфраструктуры. ...bet ja zinātu kas ir kas

11.jun 2023 Atbildēt
Jānis Ziemelis atbilde Marcis Dzelme

Vienīgi Tu vari būt pederasts,kas radies pārojoties diviem pederastiem, kur viens izrādījies bija transvestīts, Autors Arnis Kluinis, vsp nesajēdz ko viņš raksta, jo izpilda sava ASV kājslauķa un Piderasa Rinkēviča, Kariņa un pārējo biomēslojuma norādījumus, P.s Krivija beigās uzmetīs pāris kodolbumbas u Ukraiņu un nebūs vairs tās zemes, bet būs pēckara sekas, kas ietekmēs Eiropu, kurā jau tā šķist ārā pa vīlei, vecā trimdas šmuce ievilka Latviju ES un Nato, un tauta par to dārgi maksā, Baltijas jūras valsts ir visnabadzīgākā no visām Eiropas savienības valstīm, ar iznīcinātu tautsaimniecību, mežsaimniecību un zudumu kultūru, tauta migrē, labiekārtojas citās valstīs,sekmējot to ekonomiku, 20-30 gadi un Latvijā zaudēs savu suverenitāti, un lūgsies aizbildniecību,kā lēta mauka, jo to visu ir ieplānojuši Jeņķi, un to marionetes,Kariņš, Rinkēvičs un pārējie sugas brāļi

11.jun 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

un tu biji, esi un busi tikai viens un stulbs gondons jo Arnim Klunim tas ir reali sakarigs raksts.

11.jun 2023 Atbildēt
Robs atbilde Jānis Ziemelis

Tu putina roklaiža turi savus vēmekļus pie sevis!

11.jun 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme atbilde Jānis Ziemelis

Zajebal tie debilie neta dirseja un te 70% neta pederasti un autors Arnis Kluinis ir reali sakarigu rakstu un Einars Verro viens no kremliniem un nets jau sen ir tikai viena un publiska ateja.

11.jun 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme atbilde Jānis Ziemelis

un Janis Ziemelis ir viena debila homofobiska ateja un Putina un Kremla fanatikis

11.jun 2023 Atbildēt
Einars Verro atbilde Marcis Dzelme

Tavs īstais vārds ir - bydla vulgaris /parastais/. Bija viens līdzīgs iepriekš Toms Roģina, līdzīgs tev, tikpat stulbs...laikam īru sēnes pārlasījies?

11.jun 2023 Atbildēt
Janis Jansons

Kāpēc tikai izskatās?Tas jau redzams bez piepūles.

11.jun 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

un Janis Jansons tas pats debils, ka Gutmanis.

11.jun 2023 Atbildēt
skeptiķis

Manuprāt, Arnis Kluinis raksta tikai to, ko viņam liek, un tā, kā viņam likts.

11.jun 2023 Atbildēt
Robs

Tāpat kā tu jūda!

11.jun 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Nevaig neta dirs savu stulbumu un Arnis Klunis 100% ir pareizi uzrakstija

11.jun 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Un internets jau sev ir publiska ateja un te ar nav neviens koments par temu.

11.jun 2023 Atbildēt
Einars Verro

Pielaižu /trimdas latviešu vārds - pieņemu - sinonīms/, ka krievs /ja tas to izdarīja/ caur HES nojaukšanu atriebās Latvijai pie Puškina pieminekļa pārvietošanu no publiskas vides?

11.jun 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Krievija HES nenojauca, bet uzsprizinaja un tam nav nekada sakars Rigas Puskina pieminekli, lai atvilktu no Hersonas savas kaujas vienibas

11.jun 2023 Atbildēt
Einars Verro

Tam, kas Mārcis - zvanīja Pū, un teica, ka tieši Rīgas amatpersonas ir līdzvainīgas HES sabrucināšanā, dēl Puškina! Tā kā izgāzies trimdas pajoliņ...

11.jun 2023 Atbildēt
EDGARS

Mieru, kungi, tikai mieru. Pēc nedēļas būs skaidri saprotams, kāpēc Kuilis raksta virsrakstā ielicis jautājuma zīmi. Līdz tam var vēlreiz izlasīt Henrika Senkeviča (1846 - 1916) romānu "Krustneši", lai apjēgtu, kādu tādu "mūžīgo dzinēju" izgudrojuši poļi. "Polija grasās pieprasīt 1,3 triljonu eiro reparācijas no Vācijas" (2022)

11.jun 2023 Atbildēt
EDGARS

"Griezīsimies atpakaļ laikā...." Kaut kā liels skaits poļu vairs nekāru atgriezties pat "Vislas brīnuma" radītāja, diktatora J.Pilsudska laikos - "Varšavā demonstrācijā pret valdību piedalās pusmiljons cilvēku" (NRA, 04.06.2023.)

11.jun 2023 Atbildēt
Kоments

Es gan zinu kāpēc, jo tagad ir sausi tie kanāli, kuri piegādāja ūdeni uz Krimas pussalu. Tas nozīmē, ka vairs nav jēga ukraiņiem atgūt tās zemes, jo dzert vienalga nebūs ko.. Gudrs un tālredzīgs vecis ir tas Putins, kā sāk izskatītoes..

11.jun 2023 Atbildēt
Einars Verro

Tas mans koments slimajam Mārcim

11.jun 2023 Atbildēt
Eduards Juhņevičs

Paldies Arnim Kluinim par interesanto skatījumu un atzinību poļiem par ieguldījumu Latvijas tapšanā. Krievi un vāci ir daudz darījuši, lai iznīcinātu Poliju un arī krietni paskalojuši smadzenes tajā laikā topošajai latviešu tautai,ka vēl tagad 21.gadsimtā, daudzi latvieši parastie dzīvo ar tajos laikos iedēstītajiem priekštatiem par Poliju.

11.jun 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Einars Verro tu pats esi slims un visam viens normals cilveks te mani atbalsta

12.jun 2023 Atbildēt

Komentēt