Komentāri: Steidzas veicināt dzimstību, kamēr Latvijā vēl vispār kāds dzimst

Janis T

Un kāds labums palielināt dzimstību, ja tāpat tikko 18, tā vecāki uzdāvina lidmašīnas biļeti vienā virzienā.

19.apr 2023 Atbildēt
PaulaFox

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

19.apr 2023 Atbildēt
jānis

Kongo Demokrātiskajā Republikā gadā uz 1000 iedzīvotājiem piedzimst 49,6 bērni, Vācijā- 8,2, pēdējā vieta pasaulē. Attīstītajās valstīs var apbērt ar zeltu cilvēkus- dzimstība no tā nepieaugs. Tātad visas cerības uz Āfriku vai uz nabadzīgajām arābu valstīm.

19.apr 2023 Atbildēt
Muhtars

Pirms kārtējo miljonu došanas kāds vispār ir paprasījis sievietēm vai viņas vispār tos bērnus grib un pārim kā tādam vai viņi plāno veidot ģimeni? Ko mēs te plānojam veidot, vientuļo māšu valsti? Pat mūsu pašu statistikas pārvalde rāda, ka mums mazāk kā 50% nepilngadīgu bērnu aug pilnvērtīgā ģimenē ar abiem vecākiem, tad kur mēs to naudu taisamies grūst? Atbalstīsim dzimstību lai iegrūstu bērnus viena vecāka ģimenē, ar sliktākām nākotnes izredzēm un lielāku risku, ka jaunietis sasniedzot 18 gadu vecumu notīsies uz ārzemēm?

19.apr 2023 Atbildēt
Kalamburs

Ja kāds no tiem lēmējiem saņemtos drosmi un paskatītos kad tad Latvijā dzima bērni un kāda tad bija valsts pārvalde un vara un kā tā izturējās, tad nonāktu pie pārsteidzošiem secinājumiem.

19.apr 2023 Atbildēt

Komentēt