Komentāri: Cik daudz un kādos veidos Krievija laupa Ukrainas bērnus

skeptiķis

“Radio Svoboda” nekad nav bijis ne ticams, ne un uzticams informācijas avots. Tagad jāsāk domāt, ka Arnis Kluinis ir nevis žurnālists, bet gan propagandists.

8.apr 2023 Atbildēt
PaulaFox

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

12.apr 2023 Atbildēt
Edgars Ozolins

Nu takš nevajag tik atklāti melot.Varbūt jums labāk ,ka viņi iet bojā apšaudēs.Gribetu jau gan,vai ne.Eņģeļu aleja Donbasā jums sirdij tuvāka,noprotams.Ja šitik traki melosat,tak drīz neviens jums neticēs.

8.apr 2023 Atbildēt
Guntis

skeptiķim Absolūti objektīvu informāciju vispār neviens masu mēdijs nesniedz. Ja ir pieejami labāki avoti, ar tiem vērts padalīties.

8.apr 2023 Atbildēt
Gundega

Tā statistika nav mainījusies no 80 gadu vidum jā visā padomijā no 1985 gada bija lielāka dzimstība tas dod efektu , bet vēlāk , Krievijai veseli apgabali ir neapdzīvoti

8.apr 2023 Atbildēt
Gundega

Pat pie dzelzceļa nekā lielā daļā Krievijas nav, visi kā uzburto uz Maskavu un pie Maskavu , jā ir lielās pilsētas bet lauki tukši , nu daudz jauktu tautību , nezinu bet laikam vajag nedzerāju gēnus , sievietes vēl turas bet vīrieši , ukraiņi ir noturīgāki , lai integrē kādus citus no vidusāzijas .

8.apr 2023 Atbildēt
Gundega

Nu Ukraiņi pret alkoholu ir noturīgāki , parasti bērnunamos ir sociāli , tikumīgi un citādi pagrimušu ģimeņu bērni gēni nekādi , domājams ka Krievu kopienā Krievijā ir ļoti slikta dzimstība , to arī panāca 70 gadu bruņošanās .

8.apr 2023 Atbildēt

Komentēt