Komentāri: Ringolds Balodis: Nesamērīgā tieksme slepenot faktus jau kļūst valstij bīstama

Kalamburs

Kaut kā ellīgi precīzi.

Bet tā arī netika uzdots jautājums - par ko tas viss liecina?

Arī uz jautājumu: "...Ja Ringolds Balodis kļūst par tieslietu ministru. Kādi būtu jūsu lēmumi un rīcība?...", atbilde bija tāds ierasts "bla bla bla".

Vakar, 9:45 Atbildēt
Gints

Gan Tautas frontes laikā, gan pie visām Latvijas Ceļa valdībām, gan arī pie Andra Šķēles Tautas partijas trīs valdībām Saeimas vēlēšanu rezultātu ienākšanu no iecirkņiem un skaitīšanas procesu Saeimas vēlēšanu komisijā ikviens varēja redzet uz lieliem ekrāniem, TV un klausīteis LV radiostacijās, žurnālistu pilnās telpās, ar klātienes un visu vēlētāju līdzdalības sajūtu. Kāda drausmīga leģitīmās varas pamatu deģenerācija un Satversmes izvarošana no vienas partijas Jaunās Vienotības puses pēdējos 15 gados - tagad balsis skaitīs noslepenots “aparāts” cilvēku vietā un balsu skaitītāju personu vārdi un uzvārdi, kas vēlēšanu dienā apkopos aparāta rādījumus slepenā telpe, tautai arī nebūšot atļauts uzzināt. Nebija nemaz vajadzīgs Kremlis un Putins, lai sagrautu Latvijas valsts leģitīmo pastāvēšanas pamatu. Pietika tikia ar vienu “slepeno aparātu” balsu slepenai saskaitīšanai…

Vakar, 10:08 Atbildēt
Valdis

Tautas Frontes laikā, un arī vēlāk dažus gadus aiz inerces, tas notika tāpēc, ka bija jāsalauž padomju vēlēšanu sistēma, kur balsis skaitīja pēc telefona zvana. Tautas Fronte izveidoja pamatīgu kontroles sistēmu, sākot no pašas apakšas iecirknī un beidzot līdz CVK pašā augšā.

Ja tu esi opozīcijas partija un gribi tikt pie varas, tad tāda sistēma ir jāveido arī šobrīd.

Taču pie mums ir tā - īsi pirms vēlēšanām sanāk kopā vairaki caurkrituši politiķi bez kādiem principiem, saraksta kaut kādas skaistas programmas(kā var nesolīt) un turpina muldēt presē, televīzijā u.t.t.

Jo viņiem, pēc būtības, Latvija neinteresē, viņiem neinteresē arī vara(jo tā ir adbildība). Viņiem galvenais ir ietikt Saeimā un, varbūt, veiksmes gadījumā, arī koalīcijā.

Ja situācija nobriedis tik tālu, ka kāds gribēs varu šeit izmainīt totāli, tad, protams, ir jāsāk ar vēlēsanu kontroles sistēmas izveidošanu savā partijā, nevis tukšu "līderu" pļurkšķēšanu.

Vakar, 10:47 Atbildēt
ir tāds

Voldiņ! Vai tu padomju laikos vēlēšanās balsis skaitīji? Kārtējie tavi murgi! Vispirms tolaik bija viena partija un vēlēšanas faktiski bija formālas, lai apstiprinātu jau iepriekš nolemto un tur nekādus zvanus nevajadzēja. LTF neko nelauza, jo sākot ar 1989 gada vēlēšanām situācija krasi mainījās, bija pirmās daudzpartiju vēlēšanas kopš 1933.gada.

Vakar, 21:08 Atbildēt
Sirpis un Āmurs

Nesaprotu, kam mums vajdzīgs nedemokrātisks, netiesisks utt. valstisks izstrādājums ar plaģiozitētu nosaukumu "Latvijas Republika". Ja nu vienīgi tā sagraušanai un aizvietošanai ar legālu pilsonisku diktatūru. Bet varbūt tomēr labāk meklēt ārvalstu protektoru suverenitātei neizaugušas tautas ārstēšanai.

Vakar, 20:31 Atbildēt
Valdis

Un kur tad tu to protektarātu taisies meklēt?

Vakar, 21:04 Atbildēt
Valdis

Godātie draugi !

Iesaku jums neielaisties diskusijās ar subjektu vārdā "ir tāds".

Viņš ir nacists, kas cilvēka piederību noteiktai nācijai vērtē pēc DNS analīzēm (lasi - ādas krāsas, galvaskausa izmēriem, attāluma starp acīm un citām iedzimtām pazīmēm, ko nosaka DNS).

Lūdzu skatīt viņa komentārus rakstam "Ukrainas Bruņotie spēki sagādā pasaulei milzu pārsteigumu. Šīs brīvdienas būs izšķirošas."

(Bens Latkovskis)

Vakar, 22:19 Atbildēt

Komentēt