Komentāri: Kas Zemessardzē notika ar Intaru Rešetinu-Pētersonu?

uldis

...pārlasot to propogandu,sapratu,ka mums viss ir pilnīgā kārtībā valstī..

20.aug Atbildēt
janis

reāls mēsls - varēja tramvajā nosist dučiem slāvu , bet uz muldēšanu vienmēr gatavs. Pretīgs tips.

20.aug Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Ko pīpējam?? Cik slāvus tramvajā esi nositis tu?

20.aug Atbildēt
ivars

Lai tauta izdzīvotu , neiznīktu jābūt gudriem , vienotiem , savstarpēji izpalīdzīgiem, solidāriem . Tagad šo īpašību nav. Bez kara mainījās sociāli - politiskā iekārta. Pirms tā bijām nacionāli samērā ierobežoti , bet attīstīties spējīgi arī savstarpēji izpalīdzīgi , jo bijām mantiskā ziņā tik pat kā vienlīdzīgi. Tagad esam demokrātiski daudzveidīgi , nabagi , ne tik nabagi , bagāti un pat miljonāri. Katri no šīm grupām ir savas intereses . Tautas un valsts intereses ir pēdējā vietā. Šad tad uzdziedam kādu patriotisku dziesmiņu , tas netraucē būt egoistiem, individuālistiem un ciniķiem..Cilvēki idejisko vadoņu iedvesmoti maina iekārtu , tālāk jaunā iekārta maina maina cilvēku morāli ,tikumus un attiecības.

20.aug Atbildēt
IMIK

Kā saka, pilnīga dezorientācija. Un ne tikai seksuālā plāksnē vien. Pilnīga dezorientācija morālā plāksnē. Ja zināms ka seksuālā plāksnē dezorientēta ir tikai viena maza daļa tad kas to zin cik dezorientēto ir morālā plāksnē, bet fakts ir ka rullē un pasaules kārtību uz momentu nosaka kā vieni tā otri. Tā teikt, dezorientētie ir savā svētceļojumā uz elli. Normālie var tikai noskatīties un pabrīnīties, iebilst praktiski nav iespējams.

20.aug Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

O, jā, morāles plāksnē lieli robi! Ukrainas armijai Kursku un visu tās apgabalu vajadzēja pārvērst tuksnesī, bet no visa tā - nekā! Ukrainā katrs okupants bija jāpakar kokos, bet no visa tā nekā! Un tā tā pasaule grimst amoralitātē!

20.aug Atbildēt
Valdis

Tu sevi pieskaiti pie normālajiem vai dezorientētajiem?

20.aug Atbildēt
IMIK atbilde Guntis Akmeņkalns

Nu bet, ne jau par velti Gunta kungs atsaucas uz kara vešanas morāli. Acīmredzot un par brīnumu karā varbūt ir palicis vairāk morāles nekā miera sadzīvē. Kā saka, karš vēl notiek kā karam jānotiek, bet miera sadzīve ir pilnīgi dezorientēta un iet galīgā ripā. Vai karš būs kā patvērums no pāramorālas miera dzīves?

20.aug Atbildēt
IMIK atbilde Valdis

Valdi, nu priekš kam Tev tas būtu svarīgi un būtu jāzina?

20.aug Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Vienkārši gribu salidzināt ar savu viedokli.

20.aug Atbildēt
IMIK atbilde Valdis

Ar kādu savu viedokli? Ar viedokli par atšaujamajiem un saudzējamajiem "putniem".

20.aug Atbildēt
Guntis Akmeņkalns atbilde IMIK

Visi okupanti ir jālikvidē, un to miesas pakarāmas koku zaros vārnām, kraukļiem par prieku. Okupantu priekšnieki publiski pakarāmi pilsētu rāšu laukumos Pēcāk visi okupanti aprokami nevieniem nezināmos meža purvos. Pūķinu, Šaigu, Lavrovu, citus Puķinam pietuvinātos aziātus jāiesloga krātiņos un jāvadā pa lielākajām Ukrainas pilsētu ielām, pēcāk šos uzspraužot uz mietiem. Un atdzims morāle!

20.aug Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Redzi, to, ka eksitē dažādi uzskati, visi zina tāpat. Bez taviem komentāriem.

Šeit cilvēki izsaka savu viedokli, nevis ieraksta kaut ko ierakstīsanas pēc.

Baidies pateikt savu viedokli?

20.aug Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Pirms komentē kāda viedokli, vismaz noskaidro to, nevis izdomā kaut ko no zila gaisam

20.aug Atbildēt
IMIK

Interesanti gan kāpēc man šeit būtu jāizsaka viedoklis pašam par sevi? Kāpēc man būtu sevi kaut kam jāpieskaita? Nekur es sevi nepieskaitu. Ekskluzīvi Tev - varbūt ka es meklēju ceļu uz harmoniju un kritizēju šeit visu to kas manuprāt galīgi nav pa ceļam uz harmoniju un tātad ir ceļš uz elli. Tā teikt, ir divi ceļi, citu ceļu nemaz nav.

20.aug Atbildēt
Valdis

Nu ja nav, ko teikt, tad nesaki.

20.aug Atbildēt
baiba baibiņa

oi, cik grūti zemessargam viens pārgājiens pa mežu. Guļammaiss, paika līdz. Bomžiem tā ir ikdiena, tikai bez guļammaisiem un paikas. Tie vienīgie pārdzīvos atomkaru. JV propagandions...

20.aug Atbildēt
Valdis

No tavas mutes- dieva ausī!

Tev jau tas labāk zināms.

20.aug Atbildēt
Edgars atbilde Valdis

Zināms tas būs 100% pēc X stundas, taču jau pašlaik ir skaidrs - daudzi sava vietā vairs nebūs atrodami ( kontekstā par sieviešu OMD). Lasiet Neatkarīgās rakstu - "Aptauja: liela daļa iedzīvotāju savu nākotni nesaista ar Latviju" Mazāk nekā puse jeb 47% Latvijas iedzīvotāju savu nākotni saista ar Latviju, liecina pēc Valsts kancelejas pasūtījuma SIA "Rait Custom Research Baltic" veiktā sabiedriskās domas aptauja.

20.aug Atbildēt
Valdis atbilde Edgars

Ko darīsi tu?

21.aug Atbildēt
braucosais

Kārtējais patriotiskais raksts ar militāru ievirzi liecina ka trūkst aizstāvēt gribētāji , tad nu padomājiet kātad tā sanācis

21.aug Atbildēt

Komentēt