Komentāri: Ainars Latkovskis: Ukrainas iebrukums Kurskas apgabala teritorijā – apsveicama lieta

IMIK

Jā, nu izskatās tā ka Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs ievērojami atpaliek no laika gaitas un ir aizķēries kaut kur vakardienā. Bet šodien sen jau ir jauna diena ar pilnīgi jaunām nacionālās drošības problēmām par kurām drošības komisijas priekšsēdētājam acīmredzot nav ne jausmas. Tā teikt, virziens uz jau elli nemainās un Ukrainas iebrukums Kurskas apgabalā ir tikai kā tāds patīkams piedzīvojums šai ceļā.

10.aug Atbildēt
Valdis

Uzraksti šeit par šodienas aktuālajām problēmām, varbūt Latkovskis izlasīs un ņems vērā.

10.aug Atbildēt
IMIK atbilde Valdis

Jau sen esmu rakstījis ka šodienas aktuālākā problēma ir konfliktu atrisināšana sarunu ceļā. Karot nav jēgas situācijās kad ir absolūti skaidrs ka uzvarētāju nebūs. Nav iespējams uzvarēt Krieviju un noslaucīt no zemes virsmas, tā ka visi karagājieni pret Krieviju no vakardienas vakara jau ar garantiju ir absolūti velti un tikai nāvi, postu un nabadzību nesoši. Es pat gribētu teikt ka neadekvāts uzbrukums kādam uz šodienu jau pats par sevi jau ir noziegums.

10.aug Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Nesapratu?

Tātad Latkovskim jānodarbojas ar sarunām?

10.aug Atbildēt
IMIK atbilde Valdis

Latkovskim būtu daudz demokrātiskāk un nopietnātk jāattiecas pret Orbānu un pēc iespējas mazāk pašam ar kaut ko jānodarbojas.

10.aug Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Eu, Māri Kauftmani, ja tu izlasi šo IMIK komentāru, steidzami piezvani Latkovskim, lai beidz māžoties un brauc ciemos pie Orbana, kamēr vēl robežas vaļā.

10.aug Atbildēt
baiba baibiņa

===šaubos, vai Ukrainas tauta ir gatava atdot kaut vai pēdu savas zemes, ieskaitot arī okupēto Krimu=== Kā Latkovskis zina ko domā Ukrainas tauta??? Cik esmu runājies ar ukraiņiem, karš viņiem līdz pī... , lai krievi aizrijas ar Donbasu un Krimu.

10.aug Atbildēt
Valdis

Nu baibiņa, protams, katru dienu runājas ar ukraiņiem.

Interesanti kā baibiņa zina ar ko runājas Latkovskis.

10.aug Atbildēt
ir tāds atbilde Valdis

Ko gan tu Voldiņ kā valdošās kliķes pietuvinātais vari zināt. Kā reiz slavenā filmā teica viens no galvenajiem varoņiem: tu visu redzi tikai caur personālā auto logu. Redzi demagog, babiņa nezsaka, ka viņa ko zina, viņa saka to ko zina viņa, pārējais jau ir tavs izgudrojums. Zini, manu draudziņ, nevajag redzēt to ko tu gribi redzēt un dzirdēt, vajag redzēt un dzirdēt to kas ir. Iemāciesdraudziņ diskutēt un tad runā.

10.aug Atbildēt
Valdis atbilde ir tāds

Nu ar jūsu kantora vispār ir cirks, jautā baibiņai, atbild "ir tāds". Latkovskis ŠAUBĀS, taču baibiņa domā, ka viņš ZINA. Baibiņa, protams, ir parunājusies gandrīz vai ar visiem ukraiņiem, ber Latkovskim taču nav tādas iespējas, jo viņš ir mājas arestā Saeimas komisijas telpās.

Un baibiņa patiesībā nav nekāda baibiņa, bet gan kaut kāds transseksuālis, jo par sevi komentārā lieto vīrišķo dzimti. Spriežot pēc viņas saīsinājuma 'pī..", viņa, acīmredzot ir runājusi tikai ar viena dzimuma ukraiņiem.

Īsāk sakot, tur ir tāda putra, ka nu es vais nesaprotu neko.

10.aug Atbildēt
Nikolajs atbilde ir tāds

Vispār jau diskutēt var ar tādu, kas kaut ko zin un saprot. Ar pamuļķīšiem grūti un bezjēdzīgi.

11.aug Atbildēt
IMIK

Kas man te patīk, tad tā ir Latkovska lielā demokrātijas izpratne slānot Orbanu.

10.aug Atbildēt
ir tāds

Ko liberālim izdarīsi. Šim atvainojiet ... šķiet pieņemami, ka iet bojā nevainīgi cilvēki. Ar lielu prieku aizsūtītu Latkovska kungu kopā ar viņa domubiedriem uz Ukrainu pakarot, kur karavīra mūža ilgums frontē ir 6. min. un tad paraudzītos ko viņš teiktu. Cik ir dzirdēts, tad ir jau latvieši kuri ir karojuši Ukrainā un kuriem Krievijā ir piespriests vairāk kā divdesmit gadu cietumā, bet Latkovska kungs par to klusē. Karot ir labi, miers ir slikts, jo nepilda ieroču ražotāju un attiecīgi viņu lobiju kabatas.

10.aug Atbildēt
Valdis

Zinām jau zinām, tu ar lielu prieku visus latviešus uz Sibīriju aizsūtitu, bet varbūt arī uz elli. Nesanāk kaut kā.

Cik tad latviešiem ir piespriesti tie 20 gadi?

Kur par to var palasīt?

10.aug Atbildēt
Elisa Meijere

Ukraina iebruk Krievija , pec " sa kunga "izteikumiem- apsveicama lieta. Varbut mes tagad varam saukt Zelinski par okupantu, diktatoru un kara noziedznieku. vai tad vini nedara to pasu ko darija krievi? Ar ko ukraini labaki? Acimredzot, ierocus un naudu vajadzeja un nemitigi vajag, lai atriebtu, ieriebtu, nomelnotu, provocetu..... pretinieku, nevis lai nosargatu savas teritorijas. Ar ko ukraini atskiras no krieviem?? Cik ukrainu kritusi kara - 2 miljoni. Cik emigrejusi 18 miljoni. Cik atgriezisies 6- 8miljoni.? kas talak? Cik ilgi turpinasies kara sponsoresana. Pretigi klausities sos asinskaros sunus, valsts amatpersonas. padomajiet par Latvijas iedzivotajiem, par vinu dzivi un darbu, par to, ka vini vairs nespej atlauties ne pusi no ta ko vareja pirms kara. Izskatas ka viens otrs iegajis azarta, un tiksminas ka jauni cilveki katru dienu iet boja, neatkarigi kadas tautibas. Pretigi nezveri, ta vieta lai pieliktu pules diplomatiskai kara izbeigsanai. Kauns par so kundzinu, un parejiem, kas neredz kas notiek Latvija un un ar latviesiem

11.aug Atbildēt
Valdis

Tev ir kāda nojēga par starptautiskajiem kara vešanas noteikumiem, konvencijām u.t.t. ?

Vai arī ir jāatrstādā orku metodiskie materiāli ?

13.aug Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Krievfašisti sten un vaid, tas priecē! Pūķins malacis, iznīcinās Krievijas Federāciju, tagad gan pats sēž bunkurī un gaida, kad kāds šim indīti pasviedīs! Kas viņu samācija iebrukt Ukrainā? Kas? Nu jābūt bija daunim, lai paziņotu, ka visur, kur krievvalodīgie, tur ir Krievija, un var tur iebrukt? Vēl vairāk pakustēsies un ukraiņi nededzinās Makskavu.

12.aug Atbildēt
viesis

Mjā, cilvēku psiholoģijas līkloči ir neizdibināmi.... Pirmā pasaules kara sākumā Vācija iebruka Beļģijā, lai izejot caur to, sakautu Franciju. Ņemot vērā Beļģijas vājumu, vācieši gaidīja, ka beļģi padosies bez cīņas, tomēr beļģi izlēma cīnīties. Tā rezultātā beļģi vāciešu acīs kļuva par ļaundariem, kuri "nezin kādēļ" neieredz vareno Vācijas armiju un vāciešus..... šobrīd Krievijā ir līdzīgi. Ukraiņi krieviem ir kļuvuši par ienaidniekiem tikai tādēļ, ka atļāvās pretoties Putina iebrukumam. Nu labi, ar krieviem viss skaidrs, bet ar kuru galu domā tie rietumnieki, arī latvieši, kuri jūt līdz okupantiem, un vaino cilvēkus kuri pretojas okupantiem, tas gan īsti nav saprotams....

12.aug Atbildēt
IMIK

Domāšanas galam te nav nekādas nozīmes. Te viss slēpjas vērīgumā. Vieni vēro notikumus rupji, bez niansēm. Otrie visu vēro vērīgāk, redz daudz vairāk, un rezultātā kopējo bildi redz pavisam citādu.

13.aug Atbildēt
viesis atbilde IMIK

Nu ja, Putins arī Otrā pasaules kara bildi redz citādāku, nekā vairums cilvēku. Pēc viņa domām, nevis Hitlers uzsāka Otro pasaules karu, bet kaut kādi ļaunie onkuļi piespieda nabaga Hitleru sarīkot provokāciju uz Vācijas- Polijas robežas, un ar to aizsākt slaktiņu, kas prasīja miljoniem dzīvību.... ne jau Hitlera stulbums tur esot pie vainas, bet ļaunie onkuļi..... kur vēl niansētāku skatienu :)))))))

13.aug Atbildēt

Komentēt