Komentāri: Tālis Linkaits: valdība "Rail Baltica" projektā pašlaik nodarbojas ar mākoņu stumšanu

janis

gan jau ka nato pieliks punktu latviešu iecerei tankus vest gar Brīvības pieminekli unb tad vēl gar lidostu.

31.jūl Atbildēt
janis

gan jau ka nato pieliks punktu latviešu iecerei tankus vest gar Brīvības pieminekli un tad vēl izmest līkumu uz lidostu,.

31.jūl Atbildēt
braucosais

Par kādu militāro aspektu te runājat , vai ir kāda iespēja nodrošināt pretgaisa aisardzību šai trases visā tās garumā , vai uz tases nodošanu eksplotācijā vēl būs aktuāla bruņutehnika ?

31.jūl Atbildēt
Valdis

Tevi braucošais kopā ar janku uzliks ar plinti uz tā tanka, lai tu vaktē debesis.

31.jūl Atbildēt
ir tāds atbilde Valdis

Trollīša cienīga atbilde. Ko vairāk no tevis gaidīt? Tev tāpat jautājuma būtību nesaprast. Ko lemts cilvēkiem zināt, to troļļiem nesaprast!

31.jūl Atbildēt
Guntis

Tā arī neuzzināju, kur ņems naudu būvniecībai un ekspluatācijai.

31.jūl Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Es tikai nesaprotu vienu, kādēļ šis gudrinieks Linkaits vēl nesēž cietumā?

31.jūl Atbildēt
ir tāds

Nesaprotu, ko Linkaitis tagad gudri muld. Nebiju ievērojies, ka viņa ministrēšanas laikā kas būtu ļoti strauji virzījies uz priekšu. Kad pats vairs nav ministrs tad gudri vērtē citus, es, es, es. Tu biji ministrs, ko nedarīji, ko nerādīji priekšzīmi? Varēka jau būt uzcēlis. Neatceros, ka šis jaukais kungs savas ministrēšanas laikā ar ko būtu izcēlies. Visu mūžu bijis valdībām pietuvināta persona, tikai nekas izcils, tāpēc kārtējo reizi kā jau ierēdnis daudz un gudri stāsta, tikai neko nepasaka. Māksla ir dažos teikumos pateikt daudz, bet mūsu ierēdņiem tas ir otrādi, plaši un gari runājot nepateikt neko. Linkaitis tam ir klasika.

31.jūl Atbildēt
Madris

Sen ir zināms, ka Rīga ir Latvijas ūdensgalva. Ar dzelzceļu to vēl pastiprina. Ja tā turpinās, tad vajadzētu vēl lidostas skreļceļu novadīt pa Brīvības ielu, dzelzceļa staciju pie Ministru kabineta. Loģiski būtu Rīgas centru atslogot,bet mūsu politiķiem loģiski risinājumi nav cieņā.

31.jūl Atbildēt

Komentēt