Komentāri: Tālis Linkaits: Atnākot Briškenam pie varas, ir nobremzēta darbu gaita

Valdis

Te var daudz kam piekrist un arī nepiekrist, bet tā jau ir puslīdz normāla analīze un diskusijas.

Nevis kā Kluiņa rakstos, kur nepārtaukti kviecieni - "dūņas zem Rīgas stacijas", "saķēzītas zemes", "nav naudas", "nevajag", "negribu" u.t.t.

30.jūl Atbildēt
ir tāds

Pastāsti man Valdiņ, kādi būs ekonomiskie ieguvumi no šāda projekta? Kas būs tas ko mēs pārvadāsim pa šīm sliedēm?

30.jūl Atbildēt
Valdis atbilde ir tāds

Ar troļliem nediskutēju.

30.jūl Atbildēt
ir tāds atbilde Valdis

Trollīša cienīga atbilde, jo atbildēt uz jautājumiem neesi spējīgs. Žēl man tevis patiesībā!

30.jūl Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Es tik brīnos, kādēļ šis kadrs vēl nesēž cietumā?

30.jūl Atbildēt
Dainis

Par to cik ļoti var ticēt Linkaiša kunga teiktajam - varu tikai atgādināt viņa proponēto Latvijas autoceļu plānu ar desmit autobāņiem kurstām šķērsām pa visu Latviju. Katrs var to apskatīt, apsvērt cik nopietni tas bija domāts un izdarīt attiecīgi savu secinājumu cik tāļu var ticēt Linkaiša kungam.

30.jūl Atbildēt
ir tāds

Kā var nesolīt?

30.jūl Atbildēt
Juris Seikovskis

Linkaitis kaut mēģināja ko darīt, lai arī Latvijā būtu ceļiem četras joslas. Pārējie neviens pat tiktāl neaizdomājās. Laikam šiverē tikai pa Rīgas centru, bet Rīgas apvedceļu nemaz nav redzējuši. Nemaz nerunājot par maģistrālēm uz Latvijas novadiem.

P.S. Ko nu brīnāmies, ka tas Railbaltiks iesprūdis! Bet pie mumsiem taču lielākoties viss ir caur okstu!!! Sākot jau ar prihvatizāciju, kad ražotnes tika nolikvidētas, tā vietā lai pārdotu ārzemniekiem. Bija taču interese par to pašu VEF, RAF, radiorūpnīcu. Tad atkal tā gazēšana Kalvīša un Šlesera kungu vadībā! Parekšā afēra un Dombrovska variants baku glābšanā. Tāpēc jau teju 200000 tautiešu ir projām. Tad laiks bija OIK, kurš joprojām dzīvs, ir pat OIK-2, gan mazāks, tas, saules paņeļu. Tā varētu turpināt.

Pie mumsiem pie varas ir sovjetu elites klons. Neapšaubāmi mūsu "šrēderīši" ir apzinīgi un uzcītīgi. Bet austrumu kaimiņam, kas tiem maksā, vajag, lai šeit būtu jo trakāk, jo labāk.

Varbūt melu detektors visiem visiem lēmējiem valsts institūcijās ko varētu glābt?

Citādi mēs jebko spēsim nolaist uz grunti!!!

30.jūl Atbildēt
ir tāds atbilde Juris Seikovskis

Mīļo cilvēk Linaitis nevienu lēmumu nevarēja pieņemt vienpersonīgi. Mums ir ministru kabinets, ir saeima, partiju koalīcija un ko runā viens Linkaitis nevienu neuztrauc. Ja pastudē saeimas stenogrammas, tur daudz labu ideju ir nācis no opozīcijas, tikai tās visas ir paslaucītas zem paklājiņa kur tās vēl jo projām guļ. Tāpēc aicinātu pret Linkaiša teikto attiekties kritiski. Es arī, teikšu, ka komunisms ir vislabākā iekārta pasaulē, tikai ir problēma, tas nav sasniedzams, tā ir utopija, tāpēc pat runāt par to, tā pat kā par to, kas būtu, ja būtu ir tukša salmu kulšana. Gluži kā par Linkaiša izteikumiem.

30.jūl Atbildēt
Guntis Akmeņkalns atbilde ir tāds

Kādēļ Jūs vārdus Saeima, Ministru kabinets rakstiet ar mazo burtu?

30.jūl Atbildēt
Guntis Akmeņkalns atbilde ir tāds

Linkaits, ne Linkaitis

30.jūl Atbildēt
Valdis

Redz Daini, te nav runa par kaut kādiem Linkaiša plāniem, bet par RB. To nu gan nevar nosaukt par nekādu Linkaiša plānu.

Un viņam, kā jau bijušajam Satiksmes ministram ir daudz vairāk informācijas par šo projektu kā Kluinim, Latkovskim un daudziem, kas šeit komentē.

Protams, ja uzmanīgi lasa šo rakstu, tad šur tur var just, ka viņš cenšas apiet sev ne visai izdevīgus zemūdens akmeņus.

Tomēr, atškirībā no Kluiņa nepartrauktās kviekšanas, tur ir sistēmisks skats uz šo projektu.

30.jūl Atbildēt

Komentēt