Komentāri: Straujuma “Rail Baltic” tā iejūgusi, ka Siliņa nespēj pavilkt

Kalamburs

Sensacionāli! Izrādās, ka Latvijas ierēdņi tikai izšeptē nodokļu maksātāju naudu un vērpj intrigas. Un ja kāds uzdrošināsies uz to norādīt, tad tam jādodas trimdā.

Kas to būtu domājis....neticami!

25.jūl Atbildēt
Edgars

Par ko cīnījās 30 gadus, to arī sasniedza. "Tas, ko mēs Latvijā gribētu redzēt, būtu jauns, tieši Latvijai piemērots sabiedriskais modelis, kas sevī apvienotu to labāko, kas ir izmantojams, gan no sociālisma mantojuma, gan no kapitālistiskās sistēmas, no kurām ne viena ne otra nav simtprocentīgi ne melna, ne balta." Vaira Vīķe Freiberga : " "Tādi nu mēs esam, un tur nekā nevar darīt" (Sk. visu runas tekstu - Laiks, 19.11.1994.)

25.jūl Atbildēt
Valdis

Jau kāds 25. Kluiņa raksts par RB.

Ko viņš cenšas panākt?

25.jūl Atbildēt
ir tāds

Jau kāds 100-tais Vōldiņa komentārs, tikai nevienam nav skaidrs ko viņš cenšas pateikt, ko grib panākt?

28.jūl Atbildēt
Valdis atbilde ir tāds

Nesaprotu kāpēc Kluinis cep jau kādu 25. rakstu par vienu un to pašu tematu, apmuļļā vienas un tās pašas lietas, un atkarto savus(?) narativus, kā veca gramafona plate.

28.jūl Atbildēt
Valdis atbilde ir tāds

Tas, ka tev nav skaidrs, nenozīmē, ka citiem nav.

28.jūl Atbildēt
Artūrs Malta

Aicinām uz Latvijas valsts atjaunošanu! Moto: Jā mētelim aizpogā nepareizi pirmo pogu, tad pārejās pogas ir aizpogātas greizi! Pacēlām Latvijas karogu, bet saglabājām LPSR iekārtu un likumus.

Latvijas zeme ir sinonīms Latvijas valstij! Nebūs Latvijas zemes, lauku – nebūs arī Latvijas! Nepieļausim valdības neapdomīgās rīcības, kura mums traucēt lauku sētu atdzimšanā un valstiskuma atjaunošanā! Vai tāpēc mēs bijām uz barikādēm, lai Vācijā reģistrētu firmu "Latvijas Republikas Saeima", kas nodarbotos ar nekustāmiem īpašumiem? Firmas Padomes priekšsēdētāja Ināra Mūrniece un izpilddirektore Solvita Āboliņa. Firmas reģistrācijas numurs: D-U-N-S Nr. 681831796 Vācijā!

14. Saeima ir ievēlēta, bet viss palicis pa vecam. Pieaug kredītu parāds, jau tagad Saeimas laikā atkal ir ņemti kredīts ap 4 miljardi! Dienā kredītprocentos maksājam ap 7 miljoni eiro, bet mēnesī ap 210 miljonus! Franču filozofs, liekas Voltērs, ir teicis, ja slēdz skolas, tad jāatver cietumi. Pašreiz intensīvi slēdz Skolas, jo trūkst naudas, bet Liepājā būvē cietumu!

Latvijas valsts Satversme, likumi un iekārta nav atjaunoti. Viss latviskais tiek iznīcināts, tajā skaitā Lauku sētas. Deputāti nepilda savu doto zvērestu. Saeima nav apstiprinājusi valdības atskaiti par izlietoto budžetu un līgumus par ņemtajiem kredītiem. Saeima, pārkāpjot Satversmes 3. un 77. pantus, veica teritoriālas reformas, kuru rezultātā ir radīts juceklis Latvijas laukos. Pašlaik Latvijā veidojas situācija, kad Saeima ir jāatlaiž. Tāpēc aicinām sākt gatavoties tiesiskas valsts atjaunošanai. Latvijas valstī uz 1940.gada 17.jūniju bija 516 pagasti, 18 apriņķi, 9 ministrijas un 18 908 ierēdņi. Tagad nav neviena pagasta, jo Ciema padomes izpildkomitejas nosauca par pašvaldībām, palielinot ierēdņu skaitu vairākas reizes, kas stiprina padomju varu! Satversmes 6.pants nosaka: “Saeimu ievēlē vispārīgās, vienlīdzīgās, tiešās, aizklātās un proporcionālās vēlēšanās”. Pašreizējiem ierēdņi, kas ir vairāk par 330 000 balsos par pašreizējo iekārtu Latvijā. Tā cerot, ka pārējie nebalsos un viņi atkal tiks ievēlēti! Satversmes 2.pants nosaka: Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai. Izmantosim to, lai ievēlētu Saeimu, kas darbotos mūsu interesēs! Apvienība “Mēs Paši” aicina atsaukties visus 273 642 lauku saimniekus un to mantiniekus visā pasaulē, jo katra lauku sētas dod vidēji piecas balsis, kas nodrošinās ievēlēt 79 Saeimas deputātus un tie atjaunos Latvijas valsts iekārtu! Zemnieki nes Latvijai nākotni! Izmantosim Satversmē noteiktās savas pilsoņa tiesības un ievēlēsim pašu izvirzītos deputātus! Katru Latvijas valsts patriotu, zemes saimniekus, Latvijas Lauksaimniecības kameras (LLK) vārdā, lūdzam pieteikties uz savu tēva sētu un piedalīties Saeimas vēlēšanās! Saimnieki bija apvienoti 516 lauksaimnieku biedrībās un 41 agronomiskajos rajonos:

VIDZEMES APGABALS: 5 aprinķi, 223 pagasti, Saimniecības: 80 893; vēlētāji:324 465. Ievēlē: 22 Saeimas deputātus. KURZEMES APGABALS: 5 aprinķi, 81 pagasti, Saimniecības: 41 590; vēlētāji: 209 950. Ievēlē: 15 Saeimas deputātus. ZEMGALES APGABALS: 5 aprinķi, 81 pagasti. Saimniecības: 47 617; vēlētāji: 238 085. Ievēlē: 15 Saeimas deputātus. LATGALES APGABALS: 4 aprinķi, 75 pagasti, Saimniecības:103 182; vēlētāji: 515 910. Ievēlē: 27 Saeimas deputātu. RĪGAS APGABALS: 6 rajoni, 124 nodaļas. Ievēlē: 21 Saeimas deputātus.

Lūdzu rakstiet vēlēšanu kopai “Mēs Paši”. e-pasts: zemnieks@latnet.lv Pasta adrese: Daugavas iela 28, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167. Zvanot: Tālrunis: +371 26 34 77 83; WhatsApp: +371 270 770 74 Būsim vienoti Latvijas Valsts atjaunošanā!

25.jūl Atbildēt
Janis Bērziņš

Šeit der tikai piemērot Ķīnas variantu,gan tai "lēnumai'" gan visiem tiem pseidopoličiem (kuri nu nepavisam nestrādā Latvijas labā,vaškēvics un citi),un tai mafiozajai ģimenitei ,dokumentu mapes kur pierādita zagšana,stadions ,un kalašņikova automāts,ir kara apstākļi,un karš ienācis tikpat kā ari pie mums ,tā kā nekādas žēlastibas Latvijas Valsts izlaupitājiem.

25.jūl Atbildēt
janis

RB nato projekts - lai tad viņi ar riktējas - tā jau nato nauda ko izzog. Latviešu valsti tur pīt iekšā - negodīgi, lai arī pa natovski.

25.jūl Atbildēt
IMIK

Nu bet, tā gadās ja lapseņu pūznī atklāti izliek medus maizi uz paplātes. Cerības aiznest to līdz galdam loģiski ka ir niecīgas, jo skaidrs taču ka lapseņu(ierēdņu) bari pa ceļam visu medu no maizes pa pilienam vien izsūks. Tā ka, ja te grib ko panākt tad, jebkurus pasaldinātus pārtikas produktus turpmāk pārvietot tikai un vienīgi hermētiski cieši noslēgtos traukos, tā ka lai nebūtu ne smakas.

25.jūl Atbildēt
braucosais

Nekas tenemainīsies ES drukās € un visi siekalosies ap to

25.jūl Atbildēt
IMIK

Jā, nu bet šoreiz tāda medus maize, miljardos. Es jau arī sen siekalojos un cerēju ka varbūt no tāda pīrāga arī kaut kas atlēks. Un ne jau pieklājības dēļ gaidīju galda runas un tad kad viss ies vaļā, nav citu iespēju. Varbūt ka tad gan katram kaut kas tiks. Bet kur nu, lapsenes nekādas galda runas protams ka negaida. Tā ka, nekā jauna! Kad skanēs, ja skanēs, galda runas, medus maizē medus jau sen vairs nebūs, būs kā parasti, vairs tik parādi vien.

25.jūl Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Tev jau tāpat atlec par komentēšanu.

25.jūl Atbildēt
viesis

Vispār jau- normālā valstī pēc šādas informācijas būtu jāsākas nopietnai izmeklēšanai, bet, tā kā Latvija nav normāla valsts tad, protams, nevienu politiķi vai amatpersonu tas viss nespēj ieinteresēt....

25.jūl Atbildēt
Valdis

Tur nu es piekrītu, vajadzētu notiesāt pāris desmitus vismaz, bet noriesāts netiks neviens.

Taču vainīgie jāatrod, jo tas nav tikai mūsu projekts.

Tagad "intensīvi" tiek mekēts vainigais, pēc principa "ne pašam, ne sašam".

28.jūl Atbildēt

Komentēt