Komentāri: Kārlis Daukšts: Rodas iespaids, ka vēlēšanu rezultāti jau iepriekš sarunāti

Artūrs Malta

Pilnīgi pareizi biedri Daukšts!

Pie boļševikiem savādāk nevar būt!

Lai dzīvo Padomju varas atjaunošanas gadadiena Latvijā!

17.jun Atbildēt
ir tāds

Pilnīgi pareizi Artūr Malta, tādas muļķības nāk ārā, ja savos 85 jūs neapmeklējat psihiatru kurš jau sen pēc jums raud. Tad varbūt reiz sāksiet saprast, ka te nav nekāda sakara ar jūsu mīļo padomiju kurā esat iesprūdis un, ka šo iekārtu sauc par liberālo demokrātiju, valsts pārvaldes forma ar demokrātijas iezīmēm.

17.jun Atbildēt
Sēņu Vecis atbilde ir tāds

Biedrīti nePēterzōni, nekropļo taču valodu un saliec tos komatus, akadēmiski razglītotais padomju analfabēto.

19.jun Atbildēt
Zigmārs

Gluži manas domas!

Kā var būt tā, ka JV joprojām ir līderu pozīcijās pēc visiem ar šo partiju saistītajiem skandāliem?!

17.jun Atbildēt
Valdis

Redz, ja velēšanās piedalās normālas partijas, nevis no miskastes izvilktas "domubiedru grupas", tad tās spēj nodrošināt vēlēšanu procesa novērošanu, sākot no katra vēlēšanu iecirkņa, līdz CVK.

17.jun Atbildēt
Rolands

Bet varbūt beigsim mūsu iekārtu saukt par DEMOKRĀTIJU? Pareizais nosaukums būtu OHLOKRĀTIJA, tad dabūsi arī atbildi, kāpēc vēlēšanu rezultāti ir tādi. Viss ir pavisam vienkārši, kāpjam uz tādiem grābekļiem, kādi nu mums ir.

17.jun Atbildēt
Valdis

Nu, ja tu neizmanto likumīgas kontroles iespējas, tad arī turpini kāpt uz grābekļiem.

17.jun Atbildēt
Kalamburs

Daukšts tā ļoti korekti un pieklājīgi izteicās: "Rodas iespaids, ka vēlēšanu rezultāti jau iepriekš...".

Rodas jautājums: "Tikai rodas iespaids"?

17.jun Atbildēt
Arturs Ozols

Pateikts ,kā parasti to dara Daukšts , ir tieši un situāciju labi raksturojoši .Tikai visam cauri dzirdams 80-it gadnieka nogurums. "Ikdienas rūpju un ES problēmu nesavienojamība " tautas uzskatu un rīcības izpausmēs ! Teorētiski te konfliktē ikdienas dzīves mikroekonomiskais līmenis un ES nākotnes makroekonomiskā stratēģija , kuras problemātiku burtiski uzspiež "pasaules kartības" izmaiņu notikumi .

17.jun Atbildēt
Valdis

Šitais jau pārspēj pašu IMIK!

17.jun Atbildēt
Ojars Everts

> Artūram Ozolam...lūdzu elementārāk un, bez aizrādījuma Kārlim, ar - "visam cauri dzirdams..." bet spriest realitātē Artūram pašam ... un, bez "nepieciešamajiem plāksteriem" nākotnes piepildījumam. ATZINĪBA politologam par atļaušanos domāt, to starp - par Eiropas nākotni ... Federāla jeb Nāciju Savienība ?

17.jun Atbildēt
Arturs Ozols

Ojār ! Paldies par viedokli ,bet arī es izteicu to ko izjūtās dzirdu .K. Daukštu es vērtēju ļoti augstu ,kā vienu no labākajiem austrumu politikas pētniekiem un pārzinātājiem pie mums . Par "elementārāk" , nu ne jau par mikroekonomikas un makroekonomikas teorētiskajiem skatījumiem . "Par uzminēšanu" ,tas būtu vienkāršais līmenis . Vismaz man nekas nav jāmin , 33% pamatā veido visu tipu valsts pārvaldes ierēdniecības daļa un uzvar Jaunais laiks ! Aizvakar vakarā klausījos vācu tv diskusiju par jauno ES vadības kandidātu izvēli . Pie mums tikai nosauktie uzvārdi tika "ķidāti" un augšā celtas norādes ,par kurām pie mums nerunā . Piemēram ,Igaunijas Kalasai kā pretendentei uz ārlietu komisāres vietu ,tika vismaz 10 teikumos piesaistīta viņas vīra firmas agrāko gadu tirdznieciskie sakari ar Krieviju ..., ko par to domāšot un izpratīšot Portugālē vai Itālijā ! Uzreiz nodomāju ,bet kā izprast faktu ,ka Spānijas gaļas produktu izcelsmē, kurus pārdod Latvijā , ir Krievijas graudu barojums lopiem tajā pašā Spānijā ? Un pērn tur šie graudu iepirkumi ir tikai auguši apjomos. Patiesi ,viss ir ļoti sarežģīti ...

24.jun Atbildēt

Komentēt