Komentāri: Kas notiks pēc Putina? Politologs Fjodors Krašeņiņņikovs par "normālo nākotnes Krieviju"

Artūrs Malta

Pie mums Latvijā pie varas palika Politbirojs un visu pārkārtoja tā, lai dzīvo Padomju Latvija!

31.mai Atbildēt
Artūrs Malta

Kolhozi un rajoni atjaunoti. Ciema padomes zem izkārtnes Pšvaldības saglabātas, jo likums paar pašvaldībām nav atjaunots. Ierēdņu skaita palielināts, salīdzinot ar Latvijas Valsts laiku - 16 reizes!

Dr. Kārlis Ulmanis mēdza teikt: Priekšnieku daudz - kārtība liela, Nav vainīgo!

31.mai Atbildēt
Valdis

Intervija ir pilnīgs sviests!

Uz ko gadsimtiem pastāvejusi krievija?

Uz laupīšanam, zagšanu, melošanu, nekādu līgumu neievērošanu, šmaukšanos. Agresivitāte, nevēlēsanās strādat, p.jisms.

Nekas tur nebūs, pasaule var izglābties no šitā monstra tikai tad, ja tas pilnigi sabrūk. Varbūt kādai jaunai valstij tad arī izdosies izrauties no šitā haosa.

Pārejais turpinās smirdēt.

31.mai Atbildēt
Vova the Vagabond

“Uz ko gadsimtiem pastāvejusi krievija? Uz laupīšanam, zagšanu, melošanu, nekādu līgumu neievērošanu, šmaukšanos…”

………………………….

Nirnbergas tribunālā reihsmaršals H. Gēringas, jautāts par starptautisko paktu, tiesību un līgumu neievērošanu, pasmaidīja un atbildēja, ka to viņi esot iemācījušies no britiem, kuri savu impēriju cēla ar nodevību un uz lauztu līgumu kaudzes…

31.mai Atbildēt
Valdis atbilde Vova the Vagabond

Nu un, Vova, tas kaut kā atceļ teikto par krieviju?

31.mai Atbildēt
vilis

Valdiņ, tagad mēģini pamosties! Tu savos tukšajos un žulti pilnajos spriedelējumos esi sajauci ietām divas valstis. Viss ko tu sarakstīji pilnā mērā attiecas uz ASV, nevis uz Krieviju. Lai piedalītos spriedelējumos, nevis tukšā žvangstēšanā, vēsture ir jāzin, vismaz drusciņ. Kaut palasi par pēdējiem 80-100 gadiem. Kaut drusciņ. Viss rodas salīdzinājumā. Cik kara darbības pasaulē ir uzsākušas ASV, cik KF? Cik cilvēku gājuši bojā pēc viena, pēc otra? Pieliec klāt absolūti bezjēdzīgi iznīcinātās Hirosimu un Nagasaki. Varbūt tādā kontekstā tev un tev līdzīgajiem nāks sapratne kurš uz šīs zemeslodes ir visu ienaidnieks, nelietis, slepkava, laupītājs un zaglis? Nestreb karstu, apskaidrība nāks sāpīga!

31.mai Atbildēt
Vova the Vagabond atbilde Valdis

Nē, tas apstiprina tikai to, ka "vērtības" visiem spēlētājiem ir vienas un tās pašas...

31.mai Atbildēt
Vova the Vagabond atbilde vilis

Jā, starp citu Džeimss F. Kūpers apraksta, kā briti apgādāja ar ieročiem un ugunsūdeni indiāņus, kad tie cīnījās savā starpā. Tad, atlikušajiem dzīvajiem tika iedotas ar bakām inficētas segas (eiropiešiem tajā laikā jau bija vakcīnas, tāpēc sērga nebija bīstama), rezultātā "sarkanādaiņi" gandrīz pilnībā izmira.

31.mai Atbildēt
Valdis atbilde vilis

Vili, krievija, protams, ir "miera balodis", vai ne?

P.S

Tiko vaņkām kaut ko iebaksta sr pirkst acī, tā uzreiz tiek piesaukta Amerika.

31.mai Atbildēt
IMIK

Normālā nākotnes Krievija? Un kas tad ir tagad? Krievija ir nenormāla valsts? Zdravstvuitje! Normāla ir tikai demokrātija? Kas to tā ir izdomājis? Protams ka pati demokrātija to tā ar ir izdomājusi. Tā teikt, es esmu normāla, visi pārējie ir nenormāli. Kapitālistiskais vilks demokrātijas maskā gatavs aprīt visus vājākos. Cik vājāko jau tā nav rīts? Tagad gribas nogaršot arī Krieviju. Nelaime tikai tā ka Krievija nav normāla un gluda bet gan ir autoratīva un adataina. Kā lai tādu adatainu autorativitāti lai norij, duras taču kaklā un nevar nemaz norīt. Tagad nu gaidas, gaidas kad Krievija kļūs par normālu nākotnes valsti ar viegli rijamo demokrātiju. Pašieceltajiem "normālajiem" tikai derētu saprast ka dabā, kā jau dabā, viss ir līdzsvarā. Vieniem ir garāki zobi, otriem toties lielākas adatas. Un kamēr to tā līdzsvaram vajag tikmēr tas ir tikai normāli.

31.mai Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Tāda stagnācija, kāda tagad vērojam Krievijā, nebija pat Brežņeva norieta laikos, paskaties Krievijas TV 24! ĀRPRĀTS! Un beigsies tas viss ar Veļikoje smuta! :)

31.mai Atbildēt
IMIK atbilde Guntis Akmeņkalns

Kā es varu zināt stagnācija tur vai nē, man jau no Krievijas televīzijas neko nerāda, acīmredzot slēpj no manis tur esošo stagnāciju.

31.mai Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Paprasi savam priekšniekam, lai atļauj tev izmantot VPN.

Un pasaki viņam, ka taisnību sagribējās.

31.mai Atbildēt
Valdis

Galvenais jau nav kāda tā krievija ir, vai ne IMIK?

Galvenais, ka tu viņu ļoti mīli.

P.S. Esi saņēmies un sācis cept garus tekstu, nu ko vismaz naudiņu par velti nesaņem.

31.mai Atbildēt
IMIK

Nu bet, Krievija taču ir tāda kāda ir, un tas kādu Tu to gribētu redzēt Krievijai , skaidrs ka ir pie vienas vietas.

31.mai Atbildēt
Valdis

Es daudz ko gribētu redzēt, taču es to nekomentēju, es rakstu to kāda krievija ir.

Fantazē tas krievu disidents un arī tu. Nav neviena raksta, kur tu nebčotu savus mīļos krievus. "Geopolitiskā smuta", "austrumu vērtibas"(kuras, starp citu, tā arī neesi spējīgs noformulēt), padošanās krieviņiem, debates krievu valodā, kad nav ko teikt tad divdomīgas teikumu konstrukcijas.

Domā, kremļa trolli, ka tevi te kads īpaši klausās?

31.mai Atbildēt
IMIK

Nu vienkārši esi baigi riebīgs tips, kurš redz visu no sliktākās puses un apraksta arī visus tikai no sliktākās puses. Tā jau traks var palikt.

31.mai Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Es neaprakstu visu no sliktās puses, es tikai parādu IMIK, kas tu esi.

31.mai Atbildēt
IMIK atbilde Valdis

Johaidī, un es domāju ka tu tādā īpatnējā veidā vienkārši sasveicinies. Izrādās ka tā tu vēlies kaut ko kādam parādīt. Izrādās ka savās domās esi baigais parādītājs un apskatnieks. Ko es uz to varu teikt? Tikai to ka: sveiks Valdi, kāds prieks Tevi redzēt garām ejot!

31.mai Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Kā parasti, neko nelasi, arī manu pirmo komentāru.

Ka tik vairāk iekomentēt, gabaldarbs, galu galā.

31.mai Atbildēt
vilis

Klau, ko jūs lieniet kā zemes vēži pie Krievijas? Jo mazāks kverklis, jo lielāks sakāmais. Viņiem ir sava valsts, savi pilsoņi un iedzīvotāji, savi plusi un mīnusi, kā katrai valstij, sava demokrātija, ar kuru viņa diezgan labi sadzīvo.

Ktrsam, kam kaut kas tur neatīk lai stāv pie ratiem, nevienu tur ar varu nevelk iekšā. Sēdiet klusi un rāmi.

Un tagad par demokrātiju melu un korupcijaslielvalsti Latviju. Kāds kaut ko grib pastāstīt par demokrātiju šajā zemē? Ar interesi , varbūt, paklausīšos kārtējos mega melos! Varbūt kaut ko par neatkarību pie vieniem meliem varētu palaist. Varbūt kaut ko par vārda un domas brīvību šajā demokrātijas citadelē, kura mācīs Krieviju kur vēžiem ziemā jādzīvo?

Nu ko, drosminieki, karu Krievijai pieteikušie, raujiet vaļā. Lūgums bez lamuvārdiem.

31.mai Atbildēt
Valdis

Mēs pašlai paspriežam Fjodora Krašennikova interviju, vai ko ?

31.mai Atbildēt
vilis

Pie viena. Kurš var nosaut šodienas rietumvalstu slavenās, katra teikuma galā pieminētās vērtības? Gribētu redzēt to vērtību sarakstu....

31.mai Atbildēt
Valdis

Rietumu kultūra ir kultūras mantojums, ko veido sociālās normas, ētiskās vērtības, tradicionālās paražas, ticējumi, politiskās sistēmas, kultūras artefakti un tehnoloģijas, kas radušās Rietumos, kurus kopš Romas un latīņu, romāņu un ģermāņu kultūras uzplaukuma dēvē par Eiropu.

Rietumu kultūru parasti saista ar tādām vērtībām kā individuālisms, demokrātija, brīvība, racionālisms, cilvēktiesības un zinātniska pieeja. Mūsdienu Rietumu kultūra nemitīgi attīstās globalizācijas, migrācijas un citu sociokultūras faktoru ietekmē.

31.mai Atbildēt
IMIK atbilde Valdis

Jā, jā, Rietumiem tas viss ir, Austrumiem nekā no tā nav? Tas viss ir vispārcilvēciskas vērtības, pieder visai cilvēcei, bet Tu gribi pierakstīt visu tikai Rietumiem, tipiski Rietumnieku garā, pievākt sev visu ko vien var, un pat to ko nevar. Tai pat laikā Rietumiem tik raksturīgās kristīgās vērtības Tev laikam aizmirsās pieminēt.

31.mai Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

IMIk, mums no veciem laikiem palicis tevis neatbildēts jautājums par "austrumu vērtībām". Davai uz priekšu.

31.mai Atbildēt
IMIK atbilde Valdis

"Vostok delo tonkoje", es jau teicu ka neesmu austrumu pētnieks un nekā konkrēta nepateikšu. Tikai nu vispārcilvēciskās vērtības zina visi, un pieņem visi. Niansēs varbūt kāds kaut ko izprot ne tā vai savādāk, bet tas jau attiecas kā uz austrumiem, tā uz rietumiem. Jātaisa analīze, grāmatas var sarakstīt. Tāpat reliģiskais pamats protams visur uzliek savu zīmogu, tāpat kā cilvēciskais stubums arī šo to mēdz ietekmēt. Tā atbildējis esmu, un vairāk kā vajag. " Dopros okončen." Pats jau arī kaut ko laikam neatbildēji.

31.mai Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Skaidrs, turpini pētniecību.

31.mai Atbildēt
IMIK atbilde Valdis

Priekš kam? Priekš tādiem kā Tu, plāno galdiņu urbējiem?

31.mai Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Nē, priekš sevis. Tad varēsi savu uzrakstīto arī pamatot, biezā galdiņa urbēj!

31.mai Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Politologs ir naivists. Krievija uzsprāgs, nekāda pakāpeniska, pārdomāta, lēna utt. pāreja Krievijā nebūs. Tur būs veļikoje smuta, pilsoņkarš, bandas, bruņotas sadursmes starp grupējumiem, miljoniem un atkal miljoniem bojā gājušo, bads! Latvijai, citām Baltijas valstīm tik jādomā kā nosargāt robežas no migrantu, bēgļu miljoniem, kuri mēģinās mukt. Krievijas katliņš uzsprāgs. Viss uz labu!

31.mai Atbildēt
Valdis

!

31.mai Atbildēt
Elisa Meijere

Kapec uznemeji klusee? tapec ka UN ir 13%, mazie attistas, jo izmaksas letas, komunalie degviela, iekseja tirgu liels pieprasijums. uznemeji brivpratigi veic iemaksas kardarbibai, tapat ka iedzivotaji. Ja vairaki simti tukstosi krievu var atlauties nopirkt otro ipasumu Taizeme, Dubaija, Turcija, kur cenas NI dubultojusas kops kara sakuma tad ar Krievijas ekonomiku viss ir ok. Kapec , lai tauta protestetu pret Putinu, partika leta, medikamenti leti, bezdarba nav.Runajot par demokratiju, ta jau butu anekdote, jo ES demokratija jau sen ka skira ir izmirusi un to piesaukt un likt tam ticet var tikai pilnigi idioti, kas nenoverte autitoriju ar kuru komunicee.

31.mai Atbildēt
Valdis

Latviešu valoda satur arī sekojošus burtus ā ē ī ū š ž č ģ ņ ķ ļ.

31.mai Atbildēt

Komentēt