Komentāri: Einārs Repše: Tautai jāgatavojas karam – zemessargiem jādot tiesības pirkt ieročus!

janis

piekrītu Einaram - latviešiem karš vajadzīgs kā ēst, bez kara latviešu valstij nav nākotnes.

Nāvi slāviem, slava nato ieročiem.

23.mai Atbildēt
Artūrs Malta

Lai dzīvo padomju Latvija un tās balsts zemessardze, kas dibināta 1940 gadā 10 jūlijā!!!

1995. gada 23.maijā Einārs Repše noņēma licenci bankai Baltija un ar to sakās BB pagrimums. 25. martā BB pārņēma Repše un Sāmīte, lai uzlabotu BB darbu !

Vai āzis var būt darznieks? Vai fiziķis var būt finansits?

Liekas darbbas gala rezultāti ir vienādi!

23.mai Atbildēt
Jekabs Vasiljevs

Sveiki ,,,nav miera , arī REPŠES kungam... Viņš ,jau prognozēja ,ka mums būs jākaro..Ja,vēlās ,lai viņš karo . Tagad ,vajag tirgot ieročus. Vēlās kandidēt ,par deputātu ,vai vēlās ieņemt amatu..Par ieroču tirzniecību ..LATVIJAI ,ir zemesargi ,viņiem ir ieroči ,kuri tiek izsniegti ,,,Viss ,ir kārtībā..Ja ,kam ,tad vajag ,tādu tirzniecību,,,Vai visi ,varēs nopirkt ,,Tas vienīgi ,ir ieroču tirgotāju lobešana,,LATVIJAI karš ,nav vajadzīgs ,,Vai LATVIJA būs pēc ,tāda kara,,Karš ir vajadzīgs ,tiem kas ražo ieročus . ,,Tagad visi ir eksperi ,LATVIJĀ eksperti var būt 'tādi ,kam ir pieredze ,un militārā izglītība Bet vienalga ,viņiem ir jārunā un ,jāraksta ka vajag ..Savādāk viņus var ,apsūdzēt ,un tiesāt,,,Jā protams UKRAINAI vajag savu valsti ..UKRAINA uzvarēs,,,Bet jūs REPŠES kungs nerunājiet ,,,Jūs taču neesat eksperts Sameklējiet kādu ,sev piemerotu darbu..Protams ,,tagad ,daudziem ir ,vēlēšanās ,,būt ekspertiem ..JAUKU DIENU LATVIJA

23.mai Atbildēt
Pēteris Lazda

Pie visāda veida neplp un seplp visnoderīgākais būtu INFORMĀCIJAS ANALĪZES BIROJS, kas vāktu, apkopotu saprātīgo informāciju īpaši arī par valsts drošību iesniegtu lēmējiem izlemšanai. Savulaik tāds birojs bija nodibināts pie valdības, bet direktors Andrejs Panteļējevs ar to netika galā. Savulaik bija arī noteikums avīzei pašai priekš lasītājiem paziņot, kas paveikts publicēto trūkumu novēršanai. Tagad tas viss saprātīgais un nepieciešamais, kas publicēts, paliek kaut kur kā absolūtā tukšumā bez virzības. Ja ar likumu tiktu noteiktas Informācijas analīzes biroja tiesības prasīt no lēmējiem reakciju, tad gan Kiršteina, gan Repšes rosinājumi par gatavošanos karam, gan mani rosinājumi par Latvijas elektronisko pašaizsardzību… tiktu piesūtīti deputātiem, atbildīgiem lēmējiem; sabiedrība par tiem zinātu, prasītu rīcību… Tagad nu ir tikai aprejoši komentāri un nesaprātīga atrakstīšanās…

23.mai Atbildēt
Elina Lezarova

Nu tam marsietim nav pilns rublis.

23.mai Atbildēt
Anda Karaseva

Viņam nekad nav bijis pilns. Nezinu vai karš būs vai nē, bet kaut kas noteikti būs. Vai nu zemestrīce vai viesuļvētra jo marsietis nonstopā raujas pie muldēšanas gan televīzijā , gan caur, da jebkādiem masu mēdijiem un žurnālisti uz viņu kā nozombēti. Skaidrs, ka marsietis ir nolēmis atkal rauties politikā ,cerībā , ka vecie sūdi tautai ir aizmirsušies , nu ir pienācis laiks jaunus taisīt. Nu kāpēc mums tas viss? Krīzes , kovids, karš Ukrainā un tagad vēl marsietis bonusā.. ak zeme atveries...

23.mai Atbildēt
Juris

Šis tacu Padomju laikos Tvaiķenē uzskaitē bija....

23.mai Atbildēt
Andris Briedis

Muļķības. Kārtējais balamute un diletants.

Neviena zemesardzes vienība nespēs stāties pretī regulārai armijai. Lai kādi tai būtu ieroči. Priekštam ir valsts armija.

Zemesargiem attiecīgajā brīdī ir jādodas tur kur viņiem ir likts un jāgaida pavēles. Ja vajadzēs, ieročus viņiem izdalīs. Bet, ja tagad sapirksies ieročus, jo čurā biksēs, 100% nošaus dažus savstarpējos ķīviņos vai negadījumos. Ierocis nav ne rotaļlieta ne brīnumlīdzeklis. Tas ir ierocis.

Jebkurš zemesardzē var savā īpašumā iegūt medību ieroci noteiktā kārtībā. Tas ir viss kas viņam ir vajadzīgs. Kara gadījumā zemesardzei ir vairāk jānodrošina iekšējā drošība nekā jāiet pret tankiem ar kalašņikoviem.

Repše kārtējo reizi izrāda savu muļķību. Šādos brīžos rodas jautājums kurš tad ir bijis reālais pareizo lēmumu pieņēmējs kad šāds te ir bijis pie varas.

23.mai Atbildēt
Artūrs Malta

Zemessardze ir boļševiku veidojums, ka strādnieku - zemnieku milicijas palīgi 1940.gada 10.jūlijā!

Repše visu laiku ir cīnījies par LPSR iekārtas saglabāšanu.!

Ukraiņi cīnās par savu zemi, bet par ko lai cīnās tie 273 642 zemnieki, kuriem zeme nav atdota līdz šim brīdim?

Kāpēc neatjaunoja īpašumus Latvijas Aizsargu Organizācijai?

Repsi, - Kur pazuda zelta lati, kas pagatavoti no Ulmaņlaika zelta?

24.mai Atbildēt
Andris Briedis atbilde Artūrs Malta

Lūk pie kā vienmēr beigās noved muļķīga ieroču liberalizācija. Vienmēr. Ne tur, aiz okeāna. Tepat netālu, Čehijā.

Ieročiem ir jābūt zem stingras kontroles.

www.youtube.com/watch?v=SUxOFwnBTcA

24.mai Atbildēt
Kоments

Repše atkal ir zirgā, ! Un cik tad no reņģēdājiem, spēj nopirkt tās modernās šautenes un piepildīt tos ieroču skapjus.? Tie jau nav ķīnīzeru kalašņikovi, kurus var dabūt par pārsimts dolāriem. Pēc viņa teiktā, valsti drīkstēs skries aizstāvēt tikai tie mūsu elitārie iedzīvotāji, kuriem ir kārtīgs čaukstošais makā un kuri spēs visu to pavilkt.? Par slepkavībām neboja vispār ko stāstīt, jo advokāts Platacis, tur ir visspilgtākais negatīvisma piemērs. Tāpat ir arī ar visu pārējo..

23.mai Atbildēt
Jānis Ka

naivulis

23.mai Atbildēt
Pēteris

Labi atceros, kā zināmajā 22. gada februārī padarmijas leitnantelis, kurš nezinu, korupcijas ceļā vai caur kādu gultu, tapis par Latvijas ģenerāli(nu, tāds juris vectirāns), uz manu telefoniski izrādīto interesi par iespēju iegādāties ieroci kaut pašaizsardzībai (man 76, bijušais zemessargs), uzbrēca - Tu ko, Pēter, karot sagribēji? Nezvani man vairāk! "Ģenerālis" plukata, kuram pat seržanta pazīšanās zīmes būtu par dāsnu...

23.mai Atbildēt
Gatis Ledskalnins

Repše gaišreģis! Cik naudiņu vajag samest lai tālāk pateģotu??? 1,2 miljoniņus? Cik ilgi pseidoeksperti var biedēt Latvijas tautu?

24.mai Atbildēt
Artūrs Malta

Mana vecāmamma Līze teiktu: Cilvāks nekas- tikai saprašanas trūkst!

Varbūt kāds var pateikt, kas to fiskālo fiziķi iecēla par LPSR Bankas prezidentu?

24.mai Atbildēt

Komentēt