Komentāri: Kāpēc joprojām turpinām akli "uzķerties" uz akcijas cenām?  

harry_s

Zinot, cik pie mums liela sociālā nevienlīdzība, diezgan kaitinoši lasīt. Daudzi nespēj nopirkt pat akcijas preces, kur nu vēl domāt par globālām problēmām To, protams, nesaprast tiem, kas sēž visādos nevajadzīgos kantoros, kuri tērē valsts budžeta naudu.

5.mai Atbildēt
Janis Zarins

Pareizi, "Mums ir jādomā, kā tērēt mazāk" un dzīvot ekonomiskām. Bet kā tas iet kopā ar pazīstama tirgotāja saukli "Pārciet visu un uzreiz", un ne jau tikai ar šo? Vajadzētu pirkt Latvijas preci? Bet kāpēc, ja citi var saražot lētāk? Varbūt tomēr mums ražot to, ko MĒS varam saražot lētāk, un velti netērēt resursus un neatbalstīt dārgu ražošanu?

6.mai Atbildēt
Valdis

Tā ir mūžīgā cīņa starp pārdevēju un pircēju. Un tur ir tik daudz aspektu un paņēmienu kā pievilināt pircēju. Man arī ir bijis tā, ka, šķiet, esmu vienu otru atkodis, taču periodiski nākas iekrist uz kādu viltību.

Tā nesen nopirku krievu atbalstītāja Donone jogurtu. Bija izkritis no galvas. Tagad tik daudz informācijas, mainās dizains, produktu nosaukumi, visādas akcijas.

Ko tur sacīt, iespējas robežās jācenšas domāt līdzi, neiekrist uz visvisādiem trikiem.

Nu tiem, kuri knapi izdzīvo, nav īpašas izvēles, taču arī vidējam pircējam ir savi griesti. Varbūt arī gribētos nopirk kaut ko ļoti, ļoti labu, bet cena nav pa kabatai.

8.mai Atbildēt

Komentēt