Komentāri: Igors Rajevs: F-16 nodošana Ukrainas armijai ir neizbēgama, ASV militārā palīdzība jau ir ceļā

Kоments

Citās zemēs par šiem notikumiem, nav nemaz tik liela interese. Kaut ko raksta, bet laikam vairāk tie, kuriem tā ir peļņa, jeb šķurnijas un politiskās inttereses. Ka ir ko zaudēt, tiem laikam tas ir svarīgi, bet eletriķim un santehniķim, ir pilnīgi vienalga, kuran skrūvēt trubas un vilkt vadus, vai krievam, vai ukrainim viņa ārpilsētas villā, jo tāpat viņš tur nekad nedzīvos un viņam nekad, tāda arī nebūs. Tas pats arī ir Latvijā un nav jēga nevienam te izliktis, par Svēto Indijas govi.! Daudzi mīl runāt par Dzimteni un citān pārnērībām, bet ir viena sena patiesība un tā saucās : Heimat, Vaterland, Mutterland und Butterland.. Nav nekā tur privāta, tikai tās ir vietas, no kurām nāk tavs tēvs un māte, kur pats tiki piedzimis un visbeidzot tā ir vieta, kur tev šobrīd labi iet un kur tev medus un tauki, gar ūsām un zodu, visu laiku tek lejā.. Pārējais ir tīrie nieki un arī neviena tauta, pati neizraisa nekādus karus, kut vienmēr jākaro ir tieši viņiem, ne tieši viņu izraisītājiem, kā to visur mēs redzam.. Ja man prasītu, tad beigās nekas labs nebūs un arī pie mums. NATO ir papīra tīģeris, jo cik karus viņš ir uzvarējis un tāpat amerikāņi.? Negribās neko skaitīt, bet bilance ir bēdīga. Vienīgā reize, kad iedarbināja 5. pantu, arī bija pavisam smieklīga un kad amertikāien to vajadzēja. Pret Krieviju to nekad viņi nezidarīs, bet ja izdarīs, tad kā savā laikā teica Putins, mēs būsim debesīs, bet jūs visi nonāksiet ellē..!

28.apr Atbildēt
Kalamburs

Tu piedāvā jau tagad iestāties PSRS?

28.apr Atbildēt
Arturs Ozols

Nezinu kāda iemesla pēc Latvijā un arī pasaules ziņās apraksta šo skaitli - 61 miljards dolāru ! Atvērsim vietni Congress.gav , likuma nr HR 8035 ,atveras ļoti viegli ,praktiski uzreiz. variet izdrukāt - PDF (317KB ) ,nosaukums HR 8035 - Ukrainas likums par papildu apropriācijām drošības joma . 2024.gads. 23 lappuses . Nu lūk ,tur raksta ... apropriāciju piešķiršana ,lai reaģētu uz situāciju Ukrainā , izdevumi fiskālajā gadā ,kas beidzas 2024 .gada 30.septembrī , un citiem mērķiem . Kādi tad ir šie "citi mērķi" un kam tērēsies šie nepilnais 61 miljards dolāru ? I SADAĻA. Nepārrakstīšu šīs 23.lpp. , jālasa katram ,bet I sadaļa saucas Militārais personāls. ASV militārais personāls kuram tiek noteiktas papildus summas zem nosaukumiem Armija , Jūras korpuss ,Gaisa spēki , Kosmosa spēki . Katrs ieroču veids likuma dokumentā rakstīts ar lielo burtu . Seko - Ekspluatācija un apkope , tad sadaļa - Iepirkums ,atkal katrai ieroču šķirai atsevišķi. Pa vidu 1/2 lappuses teksta ko nedaudz citēju ." Kopējā summa, ... ir akts 13 772 460 000 USD ,kas ir pieejama līdz 2024.gada 31. decembrim , lai reaģētu uz situāciju Ukrainā un ar to saistītiem izdevumiem : ar nosacījumiem ". Šī summa pieejama līdz 2025.g. 30.septembrim VAR TIKT pārskaitīti uz kontiem pozīcijās " Ekspluatācija un uzturēšana" , "Iepirkums" , " Apgrozības un pārvaldības fondi" . Tā lūk , 13 miljardi un nekādi 61 $ !!! Vienā lpp. ir sekojošs teikums , skaidrojot šos 61-nu miljardu . " Lielākā daļa naudas tiek novirzīta ASV ieroču ražošanai, lai atgūtu noplicinātās ASV ieroču rezerves ,aptuveni 20% no tās nonāk tieši valstij..." Ha ! Izrādās ,ja Ukrainai virza 13.7 miljardus ,tad ASV valstij ( budžetam) tieši 12,2 miljardus dolāru ! . Pēdējo dienu ziņojumos amerikāņi runā par 6 miljardiem tūlītējas palīdzības, ne 13 ,ne, kur nu - 61 !!! Gan cien, I. Rajevam ,gan citiem diskutantiem vajag pamatīgi iedziļināties likuma tekstā un neatskaņot dažadu propagandas kanālu un interpretantu subjektīvos izteikumus.

28.apr Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Vai Rajevs nav kremļa cilvēks?

28.apr Atbildēt
Kоments

Savā ziņā visi, kuri pidzima PSRS,ir Kremļa cilvēki un neko nepadarīsi..

28.apr Atbildēt
Umis

Tā viš i, visus kas piedzima aiz "dzelzs priekškara", vai tur nonāca vēlāk, Kremlis joprojām uzskata par savējiem. Un tie arī reizēm cenšas vecajam saimniekam kaut kā pakalpot.

28.apr Atbildēt
janis

super - gaidam dog faitu - lai natovcvi rāda ko spēj, turam īkšķus par savējiem /

28.apr Atbildēt
Alfreds

Going karos atdod savas mazvērtīgās dzīvības lai izredzētie sadalītu teritorijas,resursus un lēto goju darbaspēku,bet politicians un viņu angažētā 4 vara ir tikai starptautisko korporāciju vagari kuri ietērpj karus patētiskos vārdos!

28.apr Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Nemurgojiet! Pūķins, kurš mēģina okupēt Ukrainu, nav nekāds starptautisko korporāciju vagars, prasts, tualetēs dauzīts mīzējs, kurš nu tēlojas par krievvalodīgo tēvu.

28.apr Atbildēt
IMIK

Nu bet, kas notiks ja Ukraina tagad ar tām F16 sāks apdraudēt Maskavu un pat Kievijas veselumu? Amerikāņiem, tā teikt, lai neaizkaitinātu Krievijas lāci vairāk kā vajag, pašiem slepus būs jāiet palīgā krieviem tās F16 likvidēt, vai?

30.apr Atbildēt
Juris Garoza

Līdz pēdējam Ukrainim un kā labā ir tas karš kurš ir galvenais beneficiārs un labuma ieguvējs?

1.mai Atbildēt
Juris Garoza

Kaut vai SSSR, Labāk draugos Lācis nekā papīra Tīģeris. :( diemžēl tā ir skarba realitāte.

1.mai Atbildēt

Komentēt