Komentāri: No augsta amata var atkāpties arī augstu principu dēļ

Valdis

Neatkarīgi mēdiji, neatkarīgi tiesneši, ... Varbūt kāds par kaut ko atbild šai valstī?

31.mar Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Un arī 2019. gada koncepcijā ir daudz un dažādu lietu. Tās visas dažādu apstākļu iespaidā varbūt nevar izpildīt. Es jau saku, ka ir jāpilda, bet par krievu valodu nav īsti precīzi, kā tur ir pateikts. Un ne tikai par krievu valodu. Sanāk, ka nedrīkst būt arī baltkrievu valodā, romu valodā u.tml. Par to ir stāsts. Bet kopumā es to domu atbalstu, saprotu un uzskatu, ka ir jāpilda.

---------------------

Nu es, tak, saku, ka ir jāpilda, kaut daudzas lietas nevar izpildīt! :) Atnes spaini ūdens no akas! Dod spaini, atnesīšu! Spaiņa nav!

--------------------

Kurš papīrs nosaka, ka sabiedriskajiem medijiem ir jāveido kaut kas priekš mazākumtautībām - krieviem, baltkrieviem , romiem, ebrejiem, ukraiņiem, tadžikiem, čečeņiem, udmurtiem, uzbekiem, vāciešiem, poļiem, angļiem, utt., utt., utt..? Ja tai papīrī tā ierakstīt, kuri idioti to izdomāja tajā papīrā ielikt?

31.mar Atbildēt
Pēteris Lazda

Ir brīvais tirgus. Ir pamatlikums par izteikšanās brīvību. Ir tiesas neatkarība. Ir valsts drošības dienests. Neatkarīgs? Varbūt vēl vajag sabiedrisko elektronisko valsts drošības dienestu – SEVDD? Ir garantēta preses brīvība. Bet nu tai ir valsts regulētājs – NEPL. Ar to vēl kādam liekas par maz. Nu jau ir arī sabiedrisko elektronisko mēdiju regulētājs – SEPLP! Un būs vēl apvienotais mēdijs – TVRP. Ir vēl Satversmes tiesa, kura varētu atzīt, ka visa šī jezga ar uzraudzību neatbilst Satversmei. Varētu, vajadzētu…

31.mar Atbildēt
lasītājs33

Ja kāds grib kautko veidot priekš krieviem vai čigaiņiem, ir YT u.c. platformas. Valsts var veidot dokumentālu saturu vai aktuālu reportāžu, lietojot subtitrus latviešu valodā - tas attiecas uz nerezidentiem. Ja Pļavnieku devenēs dzīvojoša duņka grib 4.studijai pasūdzēties, ka aizdambējusies kanalizācija un dienesti nebrauc viņu glābt - tāda persona jāatstāj gribot, ja viņa nespēj komunicēt latviešu valodā. Viņa droši var izlīdzēties ar tulka pakalpojumiem, gan jau kaimiņi neatteiks.

Iebraucot no Graubindenes Ticīno, aizmirsti retroromāņu valodu un sāc lietot itāļu.

31.mar Atbildēt

Komentēt