Komentāri: Sabiedriskie mediji rīkosies kā Kārlis Ulmanis – paliks savās vietās?

Valdis

Joprojām nesaprotu šīs organizācijas jēgu, ja tā neko nevar ietekmēt vai izlemt.

1.apr Atbildēt
Pēteris Lazda

Arī es neredzu jēgu šādām padomēm. Ja nu vienīgi tās vajadzīgas valdošajām partijām - noskaņot „sabiedrisko domu” pēc savas politikas toņa un ignorēt tautas balsi. PSRS laikā arī bija tāda publikāciju uzraudzība . TASS ģenerāldirektors Polgunovs nodiktēja: „Lai sagrautu pretējo viedokli, ir jāatrod tajā kaut viens neveikli pateikts vārds, jāsakoncentrējas tikai uz to, un uzvarēs pareizais.” Mūsu pašu tiesneši man kā juristam sagrāva apelāciju ar šādi teiktu argumentu: „Tas ir tikai sūdzības iesniedzēja viedoklis un tāpēc nepareizs.” Vēlreiz – gala vārds būtu sakāms Satversmes tiesai.

1.apr Atbildēt
EDGARS

Gala vārdu esošajai sistēmai, kurā turpina darboties "pašiznīcināšanās mehānisms" (A.Hermanis & B.Latkovskis), pateiks vēsture. Cerams, ka pēc gadiem 50, kad daudzi jau būs citos medību laukos.

1.apr Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Cik noprotu, ir panākta izpratne, ka jādiskutē. Atkal diskutēs kā savienot uguni ar ūdeni, proti, nacionālu valsti ar mazākumtautību velmēm! Trako māja bez izmaiņām! Tur, kur nav par ko diskutēt, diskutē gadiem, bez jēgas un nojēgas, un vēl priecājās, ka panākta izpratne, ka jādiskutē! :)

1.apr Atbildēt
EDGARS

Kā izsakās mans šefs: Uz valsts rēķina diskutētu pat atturībnieki un citi neveselie.

Vēl prātu nezaudējušie varēs atkal uzdziedāt par kārtējo Baletomāniju.

"Laimīgi atkal pie loga es smejos / Manā sētā kretīni dejo / Viņi to labāk par normāliem māk / Viņiem tas iznāk patiesāk..."

1.apr Atbildēt

Komentēt