Komentāri: "Viss bija labi, bet uzradās Kariņš". "Latvijas dzelzceļa" pussabrukšanas periodi

ir tāds

Toties mēs nesadarbojamies ar "ļauno" Krieviju! Pliki, nēedusi, badā, bet lepni, ka čakli pildam visu ko mums liek! Gluži kā vēl pirms vairāk kā simts gadiem kad latvietis ar smaidu sejā un dziesmiņas skandinot gāja kunga druvu kopt, tā mēs arī tagad, štrunts par mums, ka tikai citiem būtu labi un mēs izskatītos labi citu acīs.

8:37 Atbildēt
Valdis

Godātie draugi !

Iesaku jums neielaisties diskusijās ar subjektu vārdā "ir tāds".

Viņš ir nacists, kas cilvēka piederību noteiktai nācijai vērtē pēc DNS analīzēm (lasi - ādas krāsas, galvaskausa izmēriem, attāluma starp acīm un citām iedzimtām pazīmēm, ko nosaka DNS).

Lūdzu skatīt viņa komentārus rakstam "Ukrainas Bruņotie spēki sagādā pasaulei milzu pārsteigumu. Šīs brīvdienas būs izšķirošas."

(Bens Latkovskis)

8:39 Atbildēt
Valdis

Nu nepagāja pat divas dienas, kad Kluinis ar savu dzelzceļa sāgu atkal klāt.

Tagad, izrādās, vainīgs tikai un vienīgi Kariņš, kurš atņēma Anastasijai un viņas draugiem dāsno peļņas piešprici.

8:42 Atbildēt
Valdis

Draugi.

Vēlreiz citēju šitā nacista ieteikumu man veikt DNS analīzes, kā atbildi uz manu komentāru:

Valdis atbilde ir tāds

Nu, protams, visa pasaule sastāv tikai no slāviem.

11.aug Atbildēt

ir tāds atbilde Valdis

Tavās smadzenītēs varbūt arī tā ir. Tikai der zināt, ka lielu daļu Eiropas apdzīvo slāvi. Aizej uztaisi DNS analīzes, kādas tautu grupas ir tavos senčos un tad publicē, lai visi zina kāds tu tīrasiņu izņēmums. Tev mīļo draudziņ derētu aizbraukt uz kādu islama valsti, tur tev ātri izskaidros no kā sastāv pasaule un kādas tautu grupas tajā mīt. Senāk vācu baroni par tevi būtu bijuši sajūsmā, izcili paklausīgs un nedomājošs cilvēciņš.

8:51 Atbildēt
ir tāds

Voldiņ! Man protams tevi bērniņu žēl, tev šādus rakstus lasīt nedrīks, kļūsti nervozs, saci pat svīst un sākās verbālā nesaturēšana. Ja tu manu mīļo, mazo, pūkaino draudziņ redzi, ka raksta autors ir Kluinis nelasīt to nekad un nekādā gadījumā! Kluiņa raksti graujoši ietekmē tavu jau tā smagi slimo psihi. Tikai atceries manu bērniņ, ka dzelzceļš ir peļņas gūšanas avots nevis, lai uz to skatītos. Uzbūvē tu sev piemājas dārziņā dzelzceļu uz koka sliedēm un izklaidējies, tev to neviens neliedz, bet LDz ir uzbūvēts, lai par to pārvadātu kravas un gūtu peļņu nevis lai tādi jampampiņi kā tu te priecātos.

8:57 Atbildēt
Kоments

Ja grib rietrumiem līst bez ziepēm, tad tā vajag turpināt.! Ja nav kas strādā pa naktīm pie kraušanas, tas ir galīgais fufelis. Mēs preču stacijā studuju laikā strādājām tur pa naktīm un nebija nekādas problēmas. Daži pat izkrāmēja deviņus maisus ar mandarīniem, vai sīpoliem valstij bet desmitais palika pašam, par godīgumu un smago darbu..

10:01 Atbildēt

Komentēt