Komentāri: Krievijas drons iegrūž Latviju parādu bedrē

Armands Gailišs

Laikam jau nav lielas būtības kurā Savienībā esam, vai Eiropas vai Padomju. Abas ir izslaukušas Latviju pliku kā baznīcas žurku....Padumjā laikā ar gādīgo roku Pelše, Pugo , Voss darbojās pie tautas iznīcināšanas, šobrīd jau 30 gadu garumā intensīvi un neatlaidīgi pašmāju un ārzemju bāliņi. Tā vien liekas ka notiek intensīva valsts izzagšana un pašu kabatu piebāšana lai X stundā varētu nozust tālēs zilajās kur jau sen iegādāti nekustāmie īpašumi un pavadītu laimīgās vecumdienas. Nu bet bauri lai karo un aizstāv savā zemē svešu tautu īpašumus.

8:34 Atbildēt
ir tāds

Ir tikai viena maza atšķirība. Līdz 1991. gadam latviešu tautas demogrāfiskie rādītāji bija pozitīvi, tas nozīmē, lai vai kā, bet tauta pieauga, bet tagad tie ir negatīvi, kas liecina, ka latviešu populācija samazinās. Par ko tas liek domāt šķiet nav jāprasa.

9:24 Atbildēt
Madris atbilde ir tāds

Tev ir tikai daļa patiesībās. Dzimstības rādītāji bija pozitīvi tikai kādus 5 gadus līdz 1991.gadam. Pirms tam pieaugums tika sasniegts uz migrantu rēķina.

10:29 Atbildēt
Arturs Ozols

Kad aizbraucu uz Vāciju ,izrādījās ,ka manas padomijas skolā un augstskolā iegūtās zināšanas pietika ,lai nebūtu jāaizņem grieķu ,turku vai spāņu viesstrādnieku vietas. To tur bija un ir ap 4 miljoni . Un tomēr pēc 5 gadiem biju atpakaļ. Un ne jau darba dēļ ,bet gan sabiedriskā vide likās nepieņemama. Nu te arī nekas nekrīt no debesīm , dažbrīd ir pat grūti ,bet tā ir Latvija un viss.

10:31 Atbildēt
ir tāds atbilde Madris

Pameklē, internetā ir pieejami dati par demogrāfiju Latvijā 20. gs. un nekā tāda kā tu te raksti nebija. Dzimstības pozitīvais pieaugums bija lielāks kā migrācijas. Vienīgais izņēmums bija 50-tie gadu sākums, kad bija lielais migrācijas vilnis, tad tā bija, bet pēc tam vairs nē.

11:05 Atbildēt
Valdis

Atkal Kluinis visā savā krāšnumā.

Milzīgs daudzums copy/paste faktu un ģeniāls secinājums-pie visa vainīgs krievu drons!

8:38 Atbildēt
ir tāds

Viņš no tevīm mācās. Tu ar te kā papagailis visiem klāsti, kā tu savu ādas krāsu, galvas apkārtmēru un attālumu no labās acs līdz kreiso ausi ja ar DNS palīdzību nosaki. Tad ko tu brīnies un esi nemierā, ka kāds varbūt mācas no tevis? Tikai viena problēma, tas nav Kluinis, tev viņa analītiskās prāta spējas nesasniegt, un tas nav tavs līmenis. Tavs līmenis ir kā jau teicu sev galvaskausu, ādas krāsu utt. noteikt izmantojot DNS. Sēdi mājās un izklaidējies.

9:32 Atbildēt
Valdis atbilde ir tāds

Godātie draugi !

Iesaku jums neielaisties diskusijās ar subjektu vārdā "ir tāds".

Viņš ir nacists, kas cilvēka piederību noteiktai nācijai vērtē pēc DNS analīzēm (lasi - ādas krāsas, galvaskausa izmēriem, attāluma starp acīm un citām iedzimtām pazīmēm, ko nosaka DNS).

Lūdzu skatīt viņa komentārus rakstam "Ukrainas Bruņotie spēki sagādā pasaulei milzu pārsteigumu. Šīs brīvdienas būs izšķirošas."

(Bens Latkovskis)

9:43 Atbildēt
ir tāds atbilde Valdis

🥳🥳🥳🥳Voldiņš pūš stabulīti, tikai prātiņš nenāk mājās, bet mūk prom, dziļāk mežā!🥳🥳🥳🥳

9:54 Atbildēt
IMIK atbilde ir tāds

Jā, nu toreiz dzīve likās nebrīva un nabadzīga, toties nākotne rādījās spoža - brīva un bagāta.

Tagad, kad ir atnākusi tā toreiz spoži iedomātā nākotne tagadējā nākotne jau rādās visai drūma. Uz šodien nākotne ne ar ko neiepriecina. Situācija kā vergiem kas atbrīvoti no verdzības nezin kā savādāk, un kur un kā vispār likties. Toreiz bija nākotne un cilvēki vairojās vairāk, tagad nākotnes vairs nav un cilvēki vairojas mazāk, jo kāpēc laist pasaulē bērnus ja nav skaidrs vai tie savā laikā vispār varēs normāli izdzīvot.

Manuprāt pie mazās dzimstības kā reiz vainīgs ir nākotnes redzējums, vai precīzāk tā trūkums.

10:45 Atbildēt
ir tāds atbilde IMIK

Un atkal mēs nonākam pie mūžsenā eksistencialā jautājuma- kāpēc.

11:08 Atbildēt
IMIK atbilde ir tāds

Ar jau ir principā skaidrs. Esošie varneši pārsvarā ir pagātnes cilvēki, aizstāv to kas tieši viņus iecēla varā, un absolūti skaidrs ka viņi nu nekādi neiestāsies par nākotni kas jau citus varnešus pēc citiem principiem pie varas cels. Tā ka, nekā jauna, nekas cits kā kārtējā vecā un jaunā cīņa, un juku laiki cīņā tajā.

11:20 Atbildēt
janis

latviešu valsts pieteikusi karu Krievijai - tas nav lēts prieks.

9:11 Atbildēt
janis

palabošu - karo ar Krieviju

9:17 Atbildēt
Umis

Liekas, tev paša galva ar veselo saprātu karo.

11:49 Atbildēt
baiba baibiņa

gailiš, par Padomju laika izlaupīšanu vēl var pastrīdēdies. Pa 45 gadiem atjaunoja karā sapostīto, lielās rūpnīcas vajadzēja vai nevajadzēja par to var strīdēties, toties bija ko 4. maija republikai sazāģēt metāllūžņos ,Rīgas un Stučkas HES uzbūvēja (skatoties uz Railbaltiku, bail pat iedomāties,kas notiktu būvējot tagad). Salu un Vanšu tiltus arī būvēja no dzelzs, nevis no zelta. Jocīgi, no padomju laikiem bezmaksas sudraba plombe dzeroklī joprojām turās, bet tagad par labu naudiņu liktās ik pa 5-10 gadiem izkrīt...

9:14 Atbildēt
Valdis

Baibiņ,

Šamējās blombes nav paredzētas alus pudeļu atvēršanai ar zobiem.

Cita dela- ruskaja staļ !

9:31 Atbildēt
ir tāds atbilde Valdis

Kas par ko. Ja tu zobus izmanto pudeļu taisīšanai, tad nebrīnos, ka tev mutē platītes grab.

Kāda vaina Krievijas tēraudam? Žēl, ka esi tik apdavināts, ka nezini, tēraudam ir dažādas markas un Krievijā ir augstas klases tērauds un ir arī zemas, atkarībā no tā kam tev to vajag un cik esi gatavs par to maksāt. Bet tev, kas nosaka galvaskausa apmēru, ādas krāsu utt. ar DNS palīdzību būs pagrūti to saprast.

9:49 Atbildēt
Arturs Ozols

Salīdzināt veco un šodienu nevar, tās ir dažādas sistēmas .Lūk vakar pasaules ziņās lasu ,kopējais pasaules valstu parāds ir sasniedzis 100 triljonus dolāru (!!!) , Latvijas budžeta plāns paredz ,ka valsts ārējais parāds sasniegšot 21 miljardu $ (!) . 2000.gadā tas bija tikai 829.16 miljoni dolāru ! Tagad uz 1 iedzīvotāju parāda summa sasniegs skaitli 11423 eiro ??? Der zināt ,ka 950 eiro mēnesī x12 ir 11400eiro. Tātad lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju uzticoties partiju tukšrunātājiem ir saņēmusi sev nelūgtu parādu gada algas lielumā ,bet pensionāriem pie vidējās pensijas tie ir pat 1,5 gadi parāda nastas. Nekāds drons nekur nevienu nav iegrūdis ,tur mūs iegrūž neprasme pārvaldīt valsti un darbību neefektivitāte. Kad rakstīja ,ka 2026.gadā varēšu ar vilcienu uz Berlīni ,nopriecājos ,ka varēšu šādi ceļot ,tagad noskaidrojas ,ka to varbūt iespēs mazbērni ,bet par kādu cenu ?

10:49 Atbildēt
Valdis atbilde Arturs Ozols

Artur,

Mans "žetons" tev.

Tas tiešām ir šīs diskusijas labākais citāts:

----------

Nekāds drons nekur nevienu nav iegrūdis ,tur mūs iegrūž neprasme pārvaldīt valsti un darbību neefektivitāte.

----------

P.S. Tāpēc es jau šad tad paņirgājos par Kluini, iesāk ar gariem dažādu skaitļu palagiem, bet pēc tam secina, ka drons vainīgs.

Vaina ir tanī, ka gribam dzīvot pāri līdzekļiem (budžeta deficīts) un apgriezt mākam tikai tautai.

Birokrātiju nesamazinam, tankus liekam par pieminekli kā padomju laikos, Edgariņš un Saeima savas algas neiesaldē u.t.t.

12:41 Atbildēt
Valdis atbilde ir tāds

Es te aicinu nediskutēt ar "ir tāds", bet nu šoreiz neizturēju !!!

manis minētajā rakstā uz manu piezīmi:

Nu, protams, visa pasaule sastāv tikai no slāviem.

''ir tāds" atbild:

ir tāds atbilde Valdis

Tavās smadzenītēs varbūt arī tā ir. Tikai der zināt, ka lielu daļu Eiropas apdzīvo slāvi. Aizej uztaisi DNS analīzes, kādas tautu grupas ir tavos senčos un tad publicē, lai visi zina kāds tu tīrasiņu izņēmums. Tev mīļo draudziņ derētu aizbraukt uz kādu islama valsti, tur tev ātri izskaidros no kā sastāv pasaule un kādas tautu grupas tajā mīt. Senāk vācu baroni par tevi būtu bijuši sajūsmā, izcili paklausīgs un nedomājošs cilvēciņš.

Tātad šis maita, nelietis un krievu nacists PATS man iesaka pārbaudīt manu rases tīrību ar DNS analīžu palīdzību, bet pēc tam šādās darbībās apvaino mani.

----------

Vēlreiz aicinu neiesaistīties nekādās diskusijās ar šo krievu nacistu !

12:59 Atbildēt
Valdis

Godātie draugi !

Iesaku jums neielaisties diskusijās ar subjektu vārdā "ir tāds".

Viņš ir nacists, kas cilvēka piederību noteiktai nācijai vērtē pēc DNS analīzēm (lasi - ādas krāsas, galvaskausa izmēriem, attāluma starp acīm un citām iedzimtām pazīmēm, ko nosaka DNS).

Lūdzu skatīt viņa komentārus rakstam "Ukrainas Bruņotie spēki sagādā pasaulei milzu pārsteigumu. Šīs brīvdienas būs izšķirošas."

(Bens Latkovskis)

9:28 Atbildēt
ir tāds

Sēdi savā sirdsmajiņā, nosaki savu galvaskausa apkārtmēru, ādas krāsu (drīkst jautāt kāda tev tā ir? Gadījumā nav sulīgi zaļa) un attālumu no kreisās acs līdz labai ausi ar DNS palīdzību. Tavai zināšanai manu mazo draudziņ, viss tevis nosauktais pieder pie eigēnikas, bet eigēnikas kā zināms radās un tika sākta lietot ASV. Tātad tu, atceries tieši tu, ne es ASV daudzkārt te dēvē par fašistiem. Būs jāpaziņo VDD un SAB, lai painteresējas, kas tas par Voldiņu kurš te nemitīgi ASV, Latvju zemes lielākos draugus par fašistiem dēvē un kur skarās moderātors.

9:42 Atbildēt
Valdis

Godātie draugi !

Iesaku jums neielaisties diskusijās ar subjektu vārdā "janis".

Viņš ir kremļa provokators, kas ik pa brīdim, šeit raksta nacistiskus komentārus.

Tālak daži citāti no arhīva:

Ukrainas Bruņotie spēki sagādā pasaulei milzu pārsteigumu. Šīs brīvdienas būs izšķirošas.(Bens Latkovskis)

janis

preses pīlei defoltā jābūt pārsteigumam - Visi slāvi jāiznīcina - slava Ukrainai un nato ieročiem. Nāvi purčika krieviem , kas par Puķinu. .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Kultūršoks" pats netieši apstiprina Alvja Hermaņa diskutablo apgalvojumu. (Bens Latkovskis)

janis

krievu pasaulei noderīgie idioti ir jānogalina - Rīgā pilni tramvaji ar tādiem - slava Ukrainai , nāvi slāviem.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kā Latvija tiek vaļā no antipilsoņiem - no Krievijas pilsonību pieņēmušiem latviešu valodas nepratējiem.(Arnis Kluinis)

janis

ja krievs neprot latviski - tad tas ir slāvs nevis latvietis. Nāvi slāviem , slava Ukrainai

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9:28 Atbildēt
ir tāds

🤣🥳🤣🥳🤣🥳🤣🥳🤣

9:43 Atbildēt
baiba baibiņa

Kam vēl šķiet, ka "Valdis" ir, maigi sakot, mazliet ku kū?

9:59 Atbildēt
ir tāds

Cilvēks izklaidējas kā māk! Nevar taču to viņam liegt.

12:31 Atbildēt
Valentīna

Pilnīgi piekrītu Armanda Gailiša komentāram',ari komentāram ir tāds (žēl'ka cilvēks negrib rakstīt savu vārdu) Arī Baiba baibiņa raksta patiesību.Bet citi jau pāriet uz pērsonībām un kā ķēdes suņi rej, skumji Lai gan suņi ir saprātīgāki, bez vajadzības neries

10:16 Atbildēt
Valdis

Ja tev, Valentīna, būtu kaut vismazākā vēlēšanās, tad tu varētu pārbaudīt par ko es šeit "reju". "ir tāds" ir tipisks krievu nacists, kas šeit bīda visādus krievu naratīvus, un ir aizgājis tik tālu, ka piederību pie nācijas man rekomendē noteikt ar DNS analīžu palīdzību.

Baibiņa ir viņa kolēģe, viņa vēl šo slideno robežu nav pārkāpusi, taču, ja paskatās mazliet arhīvos, tur var atrast tādas pērles, nu tādas pērles...

12:49 Atbildēt
ir tāds atbilde Valdis

Voldiņ, tu mazais idioteli, ko var darīt, ka daudzi nav tik aprobežoti kā tu un ir gatavi maksāt par DNS analīzēm, lai noteiktu kādu tautību pārstāvji bija viņu senči. Kas tur slikts? Ir laboratorijas Rīgā kuras par attiecīgu samaksu sniedz šādu pakalpojumu. Tikai tev to nesaprast, tas nav tavam prātiņam aptverams, tev tikai ar DNS analīzu palīdzību noteikt tavu ādas krāsu un attālumu no labās acs līdz kreisai ausij caur kājstarpi. Tu esi Mēness bērns kurš ieņemts uz Plutona, dzemdināts Melnajā caurumā, jeb tārpejā un tu esi kosmopolīts, jo tava dzimtene ir viss plašais Visums! Tāpēc tev nesaprast, ka ir gana daudz cilvēku kuriem ir svarīga piederība etnosam. Un kāds te sakars ar Krieviju un krievu nacionāļiem man nav skaidrs, bet normāli domājošam cilvēkam nesaprast Mēnesbērnu!

13:24 Atbildēt
Valdis atbilde ir tāds

Skat. manu komentāru par taviem meliem, mērgli !

Es tev te neļaušu, kā papagailim atkārtot tavus nekrietnos melus.

13:30 Atbildēt

Komentēt