Komentāri: Latvija nabadzīga, jo tai nedod naudu tāpēc, ka Latvija pārāk nabadzīga

Vova the Vagabond

Kā tikai visa mums nav: zeme – iztirgota vai ieķīlāta. Rūpniecība, lauksaimniecība un zivjsaimniecība ─ nolaistas pa burbuli. Tūrisma, viesnīcu un restorānu bizness ─ bezcerīgi ripo lejup.... Bankas? Nu, jūs jau paši zināt! Tranzīta un ostu nozare ─ padirstas, bet ļautiņi – kas nomiris, kas aizšmaucis uz neLatviju! Jā, kā tikai visa mums nav!!

1.mai Atbildēt
Latvian pagan

Kad Krievijas Federācija izmaksās Latvijas Republikai reparācijas par 50 gadus ilgušo okupāciju???

1.mai Atbildēt
Latvian pagan

Krievi nogalināja latviešu tautas genofonda labāko daļu. Tam ir epiģenētiskas sekas.

1.mai Atbildēt
Aļģirds atbilde Latvian pagan

Tu ko lieto ? Uz saviem sūdiem jāpaskatās visiem vienreiz ! Nevis meklēt vainīgos citur !

3.mai Atbildēt
viesis

Starp citu- Latvija ir valsts ar vienu no lielākajiem iedzīvotāju skaita kritumiem. Ja šādos apstākļos IKP uz galviņu nevar panākt kaimiņus, tas nozīmē, ka esam daudz lielākos s....s, nekā varam iedomāties......... Kāpēc tas tā ir? viens no iemesliem, atcerēsimies kā valdošie līksmoja pēc uzņemšanas OECD, ka tas nozīmējot, ka esam bagāti....... tur arī ir atpalicības cēlonis- puskoka lēcēji pie varas vienmēr ir domājuši nevis kā attīstīt valsti (tas viņiem par grūtu), bet vienmēr domājuši kā apmuļķot cilvēkus, aizmālējot acis ar tādiem "sasniegumiem", kā iestāšanās ES, EOCD u.tt. ne jau atrašanās kādā organizācijā garantē attīstību, bet gan smags darbs, bet mūsu tā saucamā "elite", līdz šai patiesībai vēl nav izaugusi :((((((((((

1.mai Atbildēt
EDGARS

Starp citu, - noder atcerēties, kāpēc LV pārvaldniekus uzņēma OECD - "OECD ģenerālsekretārs Gurija slavē Latvijas progresu un uzsver reformu nozīmi." (2016)

Lasiet Neatkarīgo, labāk sapratīsiet V.I.Ļeņina teikto, ka "politika valda pār ekonomiku" "... vairāk nekā 90% Latvijas ekonomikas veido ārvalstu kapitāls. Proti - Latvija ir citu valstu ekonomiska kolonija." Igors Zlotņikovs: Kļūsim reiz viena Latvijas tauta! (nra, 8.01.2018.)

1.mai Atbildēt
Latvian pagan

Viesi, ja nebūtu bijusi padomju okupācija, tad Latvijas labklājība būtu ziemeļvalstu līmenī.

1.mai Atbildēt
viesis atbilde Latvian pagan

Ko var čīkstēt- padomju okupācija, padomju okupācija... Lietuvā un Igaunijā bija citādāka okupācija, ka viņi ir sasnieguši tādu līmeni, kas Latvijai pat sapņos nerādās???....... vai tomēr problēma ir bāleliņu galvās, nevis okupācijā........

1.mai Atbildēt
Arturs Ozols

Eurostat pirktspējas IKP tabulas uz 1 iedzīvotāju gan skaitliski ,gan kā indekss , neko labu par Latviju nerunā .Atrodamies 25-jā vietā no 27 ES valstīm . Otrā vieta ir Īrijai 79600 eiro ,Latvijai- 26600 eiro !!! 3 REIZES mazāk ! indeksu tabulā kur vidējai ES=100 , Latvijas indeksa skaitlis ir 71 ,Īrijai - 212 !!! Igaunijai - 81 , Lietuvai - 87 ,Somijai -108 ! Skaitliski tie attiecīgi ir Igaunijai - 30700eiro ,LT- 32600 eiro ,Somijā - 40700 eiro 1 Ja mūsu IKP uz 1 iedzīvotāju ir 1,53 x mazāks nekā somiem ,tad tas vai esam nabagi ,katram jāvērtē pašam .Un jāatminas ,ka IKP nav saņemtais uz rokas ,jo tad , būdams pensionārs, es saņemu uz rokas 5,12 reizes mazāk nekā tiek uzrādīts Somijas IKP skaitlī ! Vienlaikus badu es neciešu ,ārstējos slimnīcā un par dzīvokli samaksāju .Āfrikas bada cietēju ainas te nav redzamas ,kaut gan kādas 15 zupas virtuves darbojas . Mūsu problēmas ,manuprāt, OECD 144 lpp. ziņojums neatrisinās .Tur pat nav norādes ,ka visu šeit bremzē juridiskas pārvaldības modelis ,kura apskāvienos "brīvais tirgus " tikai smej no paliela attāluma. Kamēr Latvijā netiks kardināli izmainīts pārvaldības modelis , vismaz par 75% pārvarēta birokrātija ,no 25 vietas ES neizrauties un labklājība ,kā visu valsti aptveroša parādība , nebūs ieraugāma .

1.mai Atbildēt
Latvian pagan

Tādi Kangari kā Šķēle, Šlesers, Lembergs, Avens un citi bojā Latvijas ekonomiku. Šie cilvēki strādā uz Krieviju.

1.mai Atbildēt
Eduards Juhņevičs

Kā sacīt jāsaka - stambulas efekts! Bet Kariņš tā lidoja, tā lidoja! Kur un kāpēc lidoja?

1.mai Atbildēt
Latvian pagan

Glorija Grevcova izplatīja Kremļa propagandu. Kāpēc? Un kāpēc Latvijas krievi nebija pret?

1.mai Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Šī organizācija būtu jālikvidē! JĀLIKVIDĒ! Latvijai jāizstājas no šo daiļmuldētāju kantora. Jaunā Vienotība ar tagadējo valsts prezidentu Rinkēviču priekšgalā Latviju tur ievilka, nu laiks domāt, kā no šiem atkratīties.

1.mai Atbildēt
Kristaps LV Bam's

PĀRĀK DAUDZ MINISTRIJU ,DEPUTĀTU ,KOMISIJU ,UN VISI GRIB LIELAS ALGAS

1.mai Atbildēt
Latvian pagan

Cik padomju okupanti aprija latviešu naudas padomju okupācijas varas laikos??? Kompartija parazitēja uz latviešu rēķina. Latvija baroja Maskavu.

1.mai Atbildēt
Latvian pagan

Lai Dieviete Laima svētī Latviju! Lai Dieviete Laima kliedē mūsu raizes un likstas! Mūžīga slava Dievietei Laimai!!!

1.mai Atbildēt
Latvian pagan

Latvijai būs laba un gaiša nākotne, jo Latvju Dievi ir ar Latviju un latviešu tautu. Nevajag skumt un bēdāties.

1.mai Atbildēt
viesis

Nekas nebūs. Kamēr pie varas turpinās būt politiķi, kurus valsts nākotne neinteresē, tikmēr nekādi Dievi palīdzēt nespēs......... un kā izskatās, nekas šajā ziņā nemainīsies.

1.mai Atbildēt
Ilze

Nafig mums Eiropu. Mēs Eiropai esam tikai vergi.

2.mai Atbildēt

Komentēt