Šokolādes putukrējums - vienkāršs veids, kā jebkuru desertu padarīt īpašāku!

© Pexels.com

Gaisīgs un salds - šis šokolādes putukrējums, pasniegts kopā ar augļiem, izmantots kūkās vai kopā ar siltām pankūkām - kļūs par jūsu iecienītāko saldo kārumu. Klasisks putukrējums ir iemīļota desertu piedeva, taču, pievienojot kakao pulveri, jūs iegūsiet bagātīgu un mazliet neparastu saldēdienu. Recepti izmēģina “SouthernLiving”.

Šokolādes putukrējuma pagatavošanai nepieciešamas četras vienkāršas sastāvdaļas - saldais krējums, kas piemērots putošanai, labas kvalitātes kakao pulveris, pūdercukurs un vaniļas ekstrakts, kas piešķirs putukrējumam nedaudz vairāk garšas dziļuma.

Sajauciet sastāvdaļas lielā maisīšanas traukā un pagatavojiet putukrējumu - putojiet saldo krējumu, līdz tas veido stingras putas.

Pexels.com

Kur izmantot šokolādes putukrējumu?

Tas lieliski saderēs ar augļiem un ogām - izcili garšos kopā ar zemenēm. Būs lieliska piedeva plānajām pankūkām vai biezajām Beļģu vafelēm, kā arī - to var izmantot jebkurā desertā, kurā nepieciešams putukrējums.

Putukrējuma cepurīte lieliski papildinās arī kakao vai kafijas krūzīti.

Putukrējums garšos vislabāk, ja to pagatavosiet tieši pirms lietošanas. To var pagatavot arī 24 stundas iepriekš, taču tas nesaglabās savu formu, - pirms pasniegšanas izņemiet to no ledusskapja un maigi vēlreiz saputojiet ar rokas putojamo slotiņu.

Pexels.com

Ideja!

Pagatavojiet pusi porcijas saldā krējuma kā klasisko putukrējumu, bet otru pusi - ar kakao. Izmantojiet, noformējot saldo ēdienu, lai izveidotu kārtainu divu krāsu krēmu saspēli.

Virtuvē

Droši vien arī jums ir gadījies nonākt situācijā, kad esat nolēmuši izmēģināt jaunu deserta recepti, un tā pieprasa brūno cukuru. Vai uzreiz jādodas uz veikalu vai varbūt to var aizstāt? Ar padomiem dalās “Southern Living”.