Krabju salāti - tikai viena jauna garšas nianse, kas tos pacels jaunā līmenī

© unsplash.com

Šī recepte būs īsts glābiņš tiem, kuri vēlas pārsteigt viesus un ģimeni, bet kuriem nav laika sarežģītiem kulinārijas eksperimentiem. Ar recepti dalās “lrytas.lt”.

Pagatavot šos salātus ir ātri un vienkārši, un rezultāts, pateicoties kādai īpašai sastāvdaļai, piešķirs labi pazīstamajam ēdienam jaunu garšas niansi.

Sastāvdaļas -

krabju nūjiņas 200 g

vārītas olas 5 gb

cietais siers 150 g

ķiploks 1 daiviņa

majonēze 3-4 ēdamkarotes

konservēti ananāsi 150 g.

Pexels.com

Pateicoties ananāsiem, salāti iegūs jaunu garšas niansi un nelielu pikantumu, ko sniegs pievienotais ķiploks.

Lai iegūtu smalkāku garšu, izvēlieties mocarellu vai Holandes sieru, bet, lai iegūtu pikantumu, izmantojiet Čedaru.

Labāk izvēlēties konservētus ananāsus savā sulā, nevis sīrupu, lai salāti nebūtu pārāk saldi.

Diētiskākam variantam daļu majonēzes nomainiet ar skābo krējumu vai grieķu jogurtu. Ja vēlaties recepti dažādot, pievienojiet kukurūzu vai svaigus gurķus.

Lai labi garšo!

Virtuvē

Zupa gadsimtiem ilgi ir bijusi virtuves sastāvdaļa visā pasaulē, kas saistās ar siltumu un mājīgumu katrā bļodā. Neatkarīgi no tā, vai tā ir bagātīga, krēmīga biezzupa, sātīgs dārzeņu maisījums vai dzidrs, smaržīgs buljons, zupa ir atrodama katrā kultūrā un gadalaikā, pielāgojoties visām jūsu rīcībā esošajām sastāvdaļām. Kā šo ēdienu padarīt vēl labāku, raksta “realsimple”.

Svarīgākais