Krabju salāti - tikai viena jauna garšas nianse, kas tos pacels jaunā līmenī

© unsplash.com

Šī recepte būs īsts glābiņš tiem, kuri vēlas pārsteigt viesus un ģimeni, bet kuriem nav laika sarežģītiem kulinārijas eksperimentiem. Ar recepti dalās “lrytas.lt”.

Pagatavot šos salātus ir ātri un vienkārši, un rezultāts, pateicoties kādai īpašai sastāvdaļai, piešķirs labi pazīstamajam ēdienam jaunu garšas niansi.

Sastāvdaļas -

krabju nūjiņas 200 g

vārītas olas 5 gb

cietais siers 150 g

ķiploks 1 daiviņa

majonēze 3-4 ēdamkarotes

konservēti ananāsi 150 g.

Pexels.com

Pateicoties ananāsiem, salāti iegūs jaunu garšas niansi un nelielu pikantumu, ko sniegs pievienotais ķiploks.

Lai iegūtu smalkāku garšu, izvēlieties mocarellu vai Holandes sieru, bet, lai iegūtu pikantumu, izmantojiet Čedaru.

Labāk izvēlēties konservētus ananāsus savā sulā, nevis sīrupu, lai salāti nebūtu pārāk saldi.

Diētiskākam variantam daļu majonēzes nomainiet ar skābo krējumu vai grieķu jogurtu. Ja vēlaties recepti dažādot, pievienojiet kukurūzu vai svaigus gurķus.

Lai labi garšo!

Virtuvē

Vai esi pamanījis, ka jau no virtuves plaukta nākošs aromāts spēj pacelt noskaņojumu, radīt mājīguma sajūtu vai pat uzburt atmiņas par bērnību? Smaržām ir neticami spēcīga ietekme uz mūsu emocijām un fizioloģiju, jo tās stimulē smadzeņu daļu, kas atbild par atmiņām un emocijām. Tāpēc garšvielas un ēdiena aromāti nav tikai kulinārijas sastāvdaļa – tie ir arī sava veida “noskaņojuma slēdži”, raksta “psychologytoday.com”.

Svarīgākais