Krabju salāti - tikai viena jauna garšas nianse, kas tos pacels jaunā līmenī

© unsplash.com

Šī recepte būs īsts glābiņš tiem, kuri vēlas pārsteigt viesus un ģimeni, bet kuriem nav laika sarežģītiem kulinārijas eksperimentiem. Ar recepti dalās “lrytas.lt”.

Pagatavot šos salātus ir ātri un vienkārši, un rezultāts, pateicoties kādai īpašai sastāvdaļai, piešķirs labi pazīstamajam ēdienam jaunu garšas niansi.

Sastāvdaļas -

krabju nūjiņas 200 g

vārītas olas 5 gb

cietais siers 150 g

ķiploks 1 daiviņa

majonēze 3-4 ēdamkarotes

konservēti ananāsi 150 g.

Pexels.com

Pateicoties ananāsiem, salāti iegūs jaunu garšas niansi un nelielu pikantumu, ko sniegs pievienotais ķiploks.

Lai iegūtu smalkāku garšu, izvēlieties mocarellu vai Holandes sieru, bet, lai iegūtu pikantumu, izmantojiet Čedaru.

Labāk izvēlēties konservētus ananāsus savā sulā, nevis sīrupu, lai salāti nebūtu pārāk saldi.

Diētiskākam variantam daļu majonēzes nomainiet ar skābo krējumu vai grieķu jogurtu. Ja vēlaties recepti dažādot, pievienojiet kukurūzu vai svaigus gurķus.

Lai labi garšo!

Virtuvē

Saulgrieži ir gada īsākā nakts un viena no īpašākajām reizēm, kad daba ir savā pilnbriedā. Kamēr ugunskuri sprakšķ un dziesmas skan vēl ilgi pēc saulrieta, galdā tiek celti nevis grezni ēdieni, bet vienkāršas, sezonālas lietas, kas garšo pēc vasaras. Šajā rakstā piedāvājam idejas, kā klāt saulgriežu galdu tā, lai tas būtu gan gards, gan ar raksturu – sirsnīgs, dabisks un viegli pagatavojams, kopā ar “TheSpruceEats.com”.

Svarīgākais