Garšīgs, dekadentisks deserts. Parfē ir vienkārši pagatavot, un tas ir vismaz tikpat garšīgs kā saldējums! Šis brūkleņu parfē pagatavots no putukrējuma, olām, brūkleņu ievārījuma un brīnišķīgām kanēļa un krustnagliņu garšvielām.
Sastāvdaļas
Parfē
Pasniegšanai
Pagatavošana
Atdaliet olu dzeltenumus no baltumiem.
Sakuliet putukrējumu.
Sakuliet putās olu baltumus.
Sakuliet olu dzeltenumus ar pūdercukuru, līdz iegūstat čauganu masu, un pievienojiet garšvielas.
Iemaisiet krējumu olu maisījumā un pievienojiet brūkleņu ievārījumu.
Visbeidzot iemaisiet sakultos olu baltumus.
Ielejiet maisījumu 10 atsevišķās formiņās.
Atstājiet parfē saldētavā uz aptuveni 5 stundām.
Aptuveni 5 minūtes pirms servēšanas izņemiet ārā istabas temperatūrā.
Iegremdējiet šķīvjus apmēram uz 10 sekundēm siltā ūdenī, lai varētu izņemt parfē, uzlieciet tos uz maziem šķīvīšiem.
Dekorējiet ar brūkleņu ievārījumu un nedaudz malta kanēļa.