3 padomi, kā sagriezt sīpolus bez asarām

© unsplash.com

Kā sagriezt sīpolu bez asarām? Daudzi meklē atbildes uz šo tik vienkāršo jautājumu. Pastāv daudz un dažādi triki, kā to paveikt. Daļa no tiem ir veiksmīgāki, citi nemaz nestrādā. Šoreiz Jums piedāvājam trīs trikus, kuri, iespējams, atvieglos jūsu ēst gatavošanu un nebūs jālej liekas asaras!

unsplash.com

1. veids

Ņemiet pusi citrona. Izspiediet citrona sulu uz dēlīša, uz kura grasāties sagriezt sīpolu. Iespējams, citrona sula palīdzēs Jums neraudāt, kamēr griežat sīpolus!

unsplash.com

2. veids

Vēl viens veids, kā mazināt iespējamību, ka jūsu acis asaros, griežot sīpolus, ir pirms to griešanas tos sasaldēt. Ielieciet sīpolu uz 15 minūtēm saldētavā un pēc tam mēģiniet to sagriezt.

unsplash.com

3. veids

Trešais veids paredz būt nedaudz "radošākiem". Ielejiet bļodā ūdeni un mēģiniet sīpolu sagriezt zem ūdens. Bet esiet uzmanīgi, neiegrieziet pirkstā!

Avots

Virtuvē

Citrons ir viens no daudzpusīgākajiem augļiem virtuvē – tas piešķir svaigumu ēdieniem, izceļ garšas un darbojas arī kā dabīgs konservants. Taču daudzi nezina, ka citrona sasaldēšana atklāj pavisam jaunas tā izmantošanas iespējas. Šī metode ir gan praktiska, gan ekonomiska – tā ļauj augli izmantot pilnībā, neizmetot pat mizu, raksta “Healthline.com”.

Svarīgākais