Iespējams, vienkāršākais veids, kā mājās pagatavot suši

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Ja jums garšo suši un jau sen ir vēlme tos pagatavot mājās, taču to pagatavošana liekas pārāk sarežģīta, tad šīs triks jums lieti noderēs! Suši pagatavošana vēl nekad nav bijusi tik vienkārša.

Vajadzēs:

  • ledus trauciņu;
  • vārītus suši rīsus;
  • dažādus svaigus produktus (piem., lasi, tunci, avokadu u.c.) suši pagatavošanai pēc izvēles;
  • karoti;
  • šķīvi.

Process:

1. Ledus trauciņa iedaļu apakšā ievietojiet izvēlētos svaigos produktus. Katrā no iedaļām ielieciet vienu produktu, piemēram, avokado gabaliņu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Pa virsu avokado uzlieciet suši rīsus. Kārtīgi piespiediet rīsus, lai tie perfekti iegultos formā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Iepriekšējos soļus atkārtojiet līdz visas ledus trauciņa iedaļas pildītas ar dažādām sastāvdaļām un rīsiem.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ņemiet šķīvi. Apgrieziet otrādi ledus trauciņu un lieciet to uz šķīvja. Ar karoti pasitiet pa ledus trauciņu, lai no tā iedaļām "iznāktu laukā" perfektas formas suši.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais