Vasara ir īstais laiks, kad mieloties ar gardu un aukstu saldējumu. Saldējuma pagatavošana var būt pavisam vienkārša un nav nepieciešamas daudz sastāvdaļas.
Apkopojām piecas saldējumu pagatavošanas idejas, kurām katrai nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas.
Nepieciešams: dažāda veida ogas + vaniļas grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus.
Pagatavošana: Sasmalciniet ogas blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet ogu biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!
Nepieciešams: ananass (vai mango) + kokosriekstu grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus
Pagatavošana: Sasmalciniet ananasu blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet ananasa biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!
Nepieciešams: persiki + vaniļas grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus
Pagatavošana: Sasmalciniet persikus blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet persiku biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!
Nepieciešams: kivi + vaniļas grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus
Pagatavošana: Sasmalciniet kivi blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet kivi biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!
Nepieciešams: ķirši + vaniļa grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) +medus
Pagatavošana: Sasmalciniet ķiršus blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet ķiršu biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!