Būs gardi! 5 idejas trīs sastāvdaļu saldējumiem

© unsplash.com

Vasara ir īstais laiks, kad mieloties ar gardu un aukstu saldējumu. Saldējuma pagatavošana var būt pavisam vienkārša un nav nepieciešamas daudz sastāvdaļas.

Apkopojām piecas saldējumu pagatavošanas idejas, kurām katrai nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas.

Attēlam ir ilustratīva nozīme. / unsplash.com

1. Ogu saldējums

Nepieciešams: dažāda veida ogas + vaniļas grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus.

Pagatavošana: Sasmalciniet ogas blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet ogu biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!

Attēlam ir ilustratīva nozīme. / unsplash.com

2. Tropiskais saldējums

Nepieciešams: ananass (vai mango) + kokosriekstu grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus

Pagatavošana: Sasmalciniet ananasu blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet ananasa biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!

Attēlam ir ilustratīva nozīme. / unsplash.com

3. Persiku saldējums

Nepieciešams: persiki + vaniļas grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus

Pagatavošana: Sasmalciniet persikus blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet persiku biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!

unsplash.com

4. Kivi saldējums

Nepieciešams: kivi + vaniļas grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus

Pagatavošana: Sasmalciniet kivi blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet kivi biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!

Attēlam ir ilustratīva nozīme. / unsplash.com

5. Ķiršu saldējums

Nepieciešams: ķirši + vaniļa grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) +medus

Pagatavošana: Sasmalciniet ķiršus blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet ķiršu biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!

Avots

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais