Gardi! Kraukšķīgā gaileņu uzkoda

© pexels.com

Ir klāt gaileņu laiks. Ja jums ir apnikušas ierastās sēņu pagatavošanas receptes, izmēģiniet ko jaunu - kraukšķīgās gailenes!

Vajadzēs:

  • gailenes;
  • 1 glāzi miltu;
  • sāli (pēc garšas);
  • melnos piparus (pēc garšas);
  • 1 ēdamkaroti karija;
  • divas olas;
  • eļļu.

Pagatavošana:

1. Notīriet un nomazgājiet sēnes.

2. Sajauciet kopā miltus ar kariju, sāli, melnajiem pipariem.

3. Sakuliet atsevišķā traukā olu.

4. Ievietojiet veselas sēnes miltu maisījumā un pēc tam olā.

5. Uzkarsējiet pannu un cepiet gailenes līdz panējums ir brūnā krāsā.

Sēnes tiek pagatavotas un ceptas līdzīgi kā karbonādes. Lai garšīgi!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Lai pagatavotu garšīgu kartupeļu biezeni, nepietiek tikai kartupeļus iemest ūdens katlā un uzvārīt. “Express.co.uk” pavāri apgalvo, ka tikai viena vienkārša trika ievērošana pirms dārzeņu pagatavošanas palīdzēs uzlabot ēdiena tekstūru, lai iegūtu īpaši gaisīgu un maigu kartupeļu biezeni.

Svarīgākais