Šis ir pavisam viegli pagatavojams deserts vien no divām sastāvdaļām. Lasiet tālāk un uzziniet, kā to pagatavot!
1. Paņemiet trauku, iesmērējiet to ar sviestu vai eļļu.
2. Ieklājiet traukā cepamo papīru.
3. Apsmērējiet cepamo papīru ar eļļu vai sviestu. Pēc tam pretējā virzienā ieklājiet vēl vienu cepamā papīra kārtu. Šādā veidā desertu pēc pagatavošanas būs vieglāk izņemt laukā no trauka.
4. Salauziet šokolādi mazākos gabaliņos.
5. Ielejiet kondensēto pienu katliņā, tam klāt pievienojiet šokolādi. Karsējiet katliņu uz zemas uguns.
6. Maisot katliņa saturu, karsējiet to tik ilgi līdz šokolāde ir izkususi.
7. Kad šokolāde izkususi, ielejiet masu iepriekš sagatavotajā traukā.
8. Pēc tam atliek vien trauku uz vismaz trīs līdz četrām stundām, labākajā gadījumā uz nakti, ielikt ledusskapī.
Pēc tam to varat baudīt!