Noderīgs padoms: kā sakaltuši maizi atkal padarīt mīkstu?

© pexels.com

Šis ir pavisam vienkāršs triks, kā sakaltušo maizi atkal padarīt mīkstu un gardu vien nieka astoņās minūtēs!

Vajadzēs:

  • sakaltušu maizi;
  • ūdeni;
  • cepeškrāsni + cepamo pannu.

Process:

1. Novietojiet maizes klaipu zem tekoša ūdens.

2. Samitriniet maizi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Mitro maizi uzlieciet uz cepamās pannas.

4. Uzkarsējiet cepeškrāsni uz 160 grādiem. Ievietojiet tajā mitro maizi.

5. Maizi krāsnī atstājiet uz astoņām minūtēm.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Izņemot maizi no krāsns, tā vairs nebūs sakaltusi, bet būs mīksta un silta!

Avots

Virtuvē

Kad Jāņi ir aiz muguras, bet ledusskapī vēl smaida liels ritulis Jāņu siera, rodas jautājums - ko ar to iesākt? Tradicionālais siers ar ķimenēm ir garšīgs arī pēc svētkiem, bet tas ātri var apnikt. Par laimi, šim sieram piemīt neticami plašas iespējas – to var izmantot gan brokastīs, gan vakariņās, gan pat desertos (jā, nopietni!). Turklāt tas palīdz samazināt pārtikas izšķērdēšanu, vienlaikus ļaujot izbaudīt vēl vienu šķipsniņu svētku noskaņas, kopā ar “AllRecipes.com”.

Svarīgākais