Noderīgs padoms: kā sakaltuši maizi atkal padarīt mīkstu?

© pexels.com

Šis ir pavisam vienkāršs triks, kā sakaltušo maizi atkal padarīt mīkstu un gardu vien nieka astoņās minūtēs!

Vajadzēs:

  • sakaltušu maizi;
  • ūdeni;
  • cepeškrāsni + cepamo pannu.

Process:

1. Novietojiet maizes klaipu zem tekoša ūdens.

2. Samitriniet maizi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Mitro maizi uzlieciet uz cepamās pannas.

4. Uzkarsējiet cepeškrāsni uz 160 grādiem. Ievietojiet tajā mitro maizi.

5. Maizi krāsnī atstājiet uz astoņām minūtēm.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Izņemot maizi no krāsns, tā vairs nebūs sakaltusi, bet būs mīksta un silta!

Avots

Virtuvē

Kad mājās aizķērušies pārgatavojušies banāni un nav vēlēšanās cept kaut ko sarežģītu, šis deserts ir ideāls glābiņš. Vajadzīgas tikai četras dabīgas sastāvdaļas, nav jālieto cepeškrāsns, un rezultāts – maigs, salds, veselīgāks nekā klasisks kēkss. Ar recepti dalās “All recepes”.

Svarīgākais