Nav šaubu, ka šefpavārs Gordons Remzijs ir īsts profesionālis, tāpēc viņa padomiem ir vērts sekot. Šefpavārs dalās ar pavisam vienkāršu triku, kā viegli sagriezt sīpolus!
1. Nomizojiet sīpolu.
2. Pārgrieziet sīpou uz pusēm.
Svarīgi! Nenogrieziet nost sīpola "saknīti" jeb saknes daļu!
3. Ņemiet vienu sīpola pusīti, novietojiet to uz dēlīša.
4. Veciet iegriezumus sīpolā pa tā šķiedru (skat. attēlu). Iegriezumus veiciet pēc iespējas tuvāk saknei. Saknei ir jānotur sīpola šķēlītes vienkopus!
5. Pēc tam sīpolā veciet divus horizontālus iegriezumus. Līdzīgi kā iepriekš, veiciet iegriezumus pēc iespējas tuvāk saknītei.
6. Tagad atliek vien griezt sīpolu kā ierasti!