Grilējam! Izmēģini siltos rumpsteika salātus

© RIMI

Siltas un saulainas dienas ir īstais brīdis, lai ar ģimeni vai draugiem izbaudītu vasaras gardāko pieredzi – dažādus grilējumus. Rimi Gardēdis Normunds Baranovskis dalās ar pavisam vienkāršu, bet gardu gaļas pagatavošanas recepti! Izmēģini siltos rumpsteika salātus!

2 porcijām nepieciešams:

  • 400 g liellopu rumpsteika;
  • 430 g vārītu kartupeļu ar rozmarīnu;
  • 30 g barbekjū mērces;
  • 30 ml vīnogu kauliņu eļļas;
  • 1/2 tējk. citronpiparu;
  • 50 g sīpolloku.

Pagatavošana:

Sagriez steiku kubiņos. Pārlej ar eļļu un pārkaisi ar citronpipariem. Sagriez lokus nelielos, garenos gabalos. Uz sakarsētas pannas maisot cep steika gabaliņus 2 minūtes. Pārliec steika gabaliņus no pannas bļodā. Uz tās pašas pannas ber kartupeļus un cep, līdz tie izsilst. Ja nepieciešams, pievieno vēl eļļu. Kad kartupeļi izsiluši, pievieno steika gabaliņus, sīpollokus un barbekjū mērci, apmaisi un pasniedz siltu.

Virtuvē

Lieliskas pastas maltītes pagatavošanā viens no svarīgākajiem posmiem ir perfekti izvarīt pastu jeb makaronus. Lai izvārītu perfektu pastu, ievērojiet šos deviņus soļus!