Būs gardi! Uz oglēm cepts banāna deserts

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Pagatavojiet gardu desertu uz oglēm! Tam būs nepieciešamas vien pāris sastāvdaļas.

Vajadzēs:

  • banānu;
  • mazos zefīriņus;
  • šokolādi;
  • foliju.

Process:

1. Veiciet horizontālu iegriezumu banānā.

Svarīgi! Nepārgriezt uz pusēm banāna apakšējās daļas mizu, lai viss pildījums neiztecētu laukā!

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Banāna "kabatiņā" jeb iegriezuma vietā ielieciet šokolādi un mazos zefīriņus.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Pēc tam paņemiet foliju. Aptiniet to apkārt banāna apakšējai daļai. Folijs nepieciešams, lai banāns uz oglēm neapdegtu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Novietojiet banānu uz oglēm. Cepiet to pāris minūtes!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Deserts gatavs!

Avots

Virtuvē

Kad termometra stabiņš kāpj uz augšu, karsta kafija pēkšņi šķiet kā pārbaudījums. Par laimi, ir risinājums – aukstā kafija, kas uzmundrina, atsvaidzina un sniedz tieši to kofeīna devu, kas vajadzīga tveicīgā rītā vai pēcpusdienā. Un pats labākais? To pavisam viegli var pagatavot mājās, bez kafijas automātiem, blenderiem vai putotājiem. Lūk, trīs dažādas idejas - katra ar savu raksturu! - kopā ar “SimplyRecipes.com”.

Svarīgākais