Atsvaidzinošs mājas saldējums ar piesātinātu ogu garšu lieliski sader ar tumšās šokolādes drupatām.
1․ Apvieno cukuru un ūdeni. Sīrupu uzvāra un karsē 5 minūtes. Noņem no uguns un pilnībā atdzesē.
2․ No citrona izspiež sulu.
Pielej pie avenēm, ogas sablendē viendabīgā masā.
3․ Aveņu biezeni izberž caur sietu un sajauc ar sīrupu. Masu pārlej traukā ar vāku vai aizspiežamā plastikāta maisiņā.
4․ Liek saldētavā uz pusotru stundu, pēc tam sakuļ ar putojamo slotiņu vai dakšiņu. Liek atpakaļ saldētavā uz 4-5 stundām, masu katru reizi sakuļot.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS MĀJAS SALDĒJUMA RECEPTES!