RECEPTE. Uz pannas sautēta vistas fileja ar kabačiem un papriku

© Pixabay

Sulīgi vistas filejas gabaliņi un apetītlīgi dārzeņi – ideāla kombinācija vieglām vasaras pusdienām.

Sastāvdaļas

  • 3 vistas krūtiņas filejas
  • 3 kabači
  • 2 paprikas
  • Daži zariņi diļļu vai citu zaļumu
  • 1-2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 200 - 250 ml ūdens
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • Pagatavošana

1․ Sagriež vistas gaļu un kabačus vidēja lieluma gabaliņos, papriku - mazākos. Zaļumus sakapā. Jaunus kabačus ar plānu miziņu var nemizot.

2․ Lielā pannā sakarsē eļļu uz vidējas uguns.

Fileju apcep 4-5 minūtes.

3․ Pievieno papriku un gatavo vēl dažas minūtes.

4․ Liek turpat kabačus. Maisot apcep 4-5 minūtes.

5․ Pielej ūdeni. Uzliek vāku un sautē uz mazas uguns aptuveni 25 minūtes. Piecas minūtes pirms gatavošanas beigām pievieno sāli, piparus un zaļumus.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS VISTAS FILEJAS RECEPTES!