RECEPTE. Uz pannas sautēta vistas fileja ar kabačiem un papriku

© Pixabay

Sulīgi vistas filejas gabaliņi un apetītlīgi dārzeņi – ideāla kombinācija vieglām vasaras pusdienām.

Sastāvdaļas

  • 3 vistas krūtiņas filejas
  • 3 kabači
  • 2 paprikas
  • Daži zariņi diļļu vai citu zaļumu
  • 1-2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 200 - 250 ml ūdens
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • Pagatavošana

1․ Sagriež vistas gaļu un kabačus vidēja lieluma gabaliņos, papriku - mazākos. Zaļumus sakapā. Jaunus kabačus ar plānu miziņu var nemizot.

2․ Lielā pannā sakarsē eļļu uz vidējas uguns.

Fileju apcep 4-5 minūtes.

3․ Pievieno papriku un gatavo vēl dažas minūtes.

4․ Liek turpat kabačus. Maisot apcep 4-5 minūtes.

5․ Pielej ūdeni. Uzliek vāku un sautē uz mazas uguns aptuveni 25 minūtes. Piecas minūtes pirms gatavošanas beigām pievieno sāli, piparus un zaļumus.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS VISTAS FILEJAS RECEPTES!

Virtuvē

Nesalipuši, gaisīgi rīsi - tā ir ļoti garšīga piedeva mērcei, gaļas ēdieniem vai kā sastāvdaļa dažādās receptēs, tomēr tos pagatavot izdodas ne visiem. Sekojiet šiem Express.co.uk sniegtajiem padomiem, lai iemācītos pagatavot nevainojamus, gaisīgus rīsus!

Svarīgākais