RECEPTE. Uz pannas sautēta vistas fileja ar kabačiem un papriku

© Pixabay

Sulīgi vistas filejas gabaliņi un apetītlīgi dārzeņi – ideāla kombinācija vieglām vasaras pusdienām.

Sastāvdaļas

  • 3 vistas krūtiņas filejas
  • 3 kabači
  • 2 paprikas
  • Daži zariņi diļļu vai citu zaļumu
  • 1-2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 200 - 250 ml ūdens
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • Pagatavošana

1․ Sagriež vistas gaļu un kabačus vidēja lieluma gabaliņos, papriku - mazākos. Zaļumus sakapā. Jaunus kabačus ar plānu miziņu var nemizot.

2․ Lielā pannā sakarsē eļļu uz vidējas uguns.

Fileju apcep 4-5 minūtes.

3․ Pievieno papriku un gatavo vēl dažas minūtes.

4․ Liek turpat kabačus. Maisot apcep 4-5 minūtes.

5․ Pielej ūdeni. Uzliek vāku un sautē uz mazas uguns aptuveni 25 minūtes. Piecas minūtes pirms gatavošanas beigām pievieno sāli, piparus un zaļumus.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS VISTAS FILEJAS RECEPTES!

Virtuvē

Zaļie salāti ir ideāls veids, kā iekļaut savā ikdienas uzturā vairāk dārzeņu - tikai ar noteikumu, ka salātu mērce ir veselīga. Kā pagatavot vienkāršu, gardu un veselīgu zaļo salātu mērci, raksta “RealSimple”.

Svarīgākais