Lai pagatavotu šo gardo un reizē diētisko uzkodu, mīkla speciāli nav jāgatavo, tāpēc jau pēc pusstundas lieliska maltīte būs galdā.
1․ Sakarsē cepeškrāsni līdz 160 °C. Formu (25 cm diametrā) ieziež ar eļļu.
2․ Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Sajauc ar biezpienu.
3․ Dilles sakapā, pievieno pildījumam, pārkaisa ar sāli.
4․ Katru lavaša loksni atloca un pārklāj ar pildījumu. Nedaudz siera un biezpiena masas noliek malā.
5․ No lavaša satin ruletes. Vienu liek formā gar sieniņām. Otru ieloca iekšpusē.
6․ Pārkaisa ar atlikušo pildījumu un pārlej ar pienu.
7․ Cep 15-20 minūtes, kamēr pīrāgs kļuvis zeltaini brūns.
UZZINI, KAS JĀĒD, LAI NOTIEVĒTU VAI PIEŅEMTOS SVARĀ!