Šīs mājās gatavotās šokolādes un zemesriekstu sviesta pārslas būs izcili gardas un īpaši pie sirds ies mazākajiem mājas iedzīvotājiem.
Bļodā sajauc mandeļu miltus ar cepamo pulveri, sodu un kokosriekstu cukuru. Pievieno kokosriekstu eļļu un visu samaisa.
Bļodas saturu sadala divās daļās.
Vienas bļodas saturam pievieno kakao un samaisa. Tad pievieno 1/2 tases mandeļu piena.
Otrās bļodas saturam pievieno zemesriekstu sviestu un 1/2 tases mandeļu piena. Visu samaisa.
Abās bļodās jāizveidojas graudainas tekstūras masai, kuru veido bumbiņās un novieto uz cepešpannas.
Bumbiņas liek 12 līdz 15 minūtes cepties 250 grādos.
Grauzdētās bumbiņas var ievietot stikla traukā un baudīt brokastīs ar pienu.