Kā mājās pagatavot šokolādes un zemesriekstu sviesta brokastu pārslas

© Ekrānuzņēmums

Šīs mājās gatavotās šokolādes un zemesriekstu sviesta pārslas būs izcili gardas un īpaši pie sirds ies mazākajiem mājas iedzīvotājiem.

Vajadzēs:

  • 3/4 glāzes mandeļu miltu;
  • 1/4 tējkarotes cepamās sodas;
  • 1/4 tējkarotes cepamā pulvera;
  • 1/4 tases kokorsriekstu cukura;
  • 1 ēdamkaroti kokosriekstu eļļas;
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera;
  • 1 tase mandeļu piena;
  • 2 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta.

Pagatavošana:

Bļodā sajauc mandeļu miltus ar cepamo pulveri, sodu un kokosriekstu cukuru. Pievieno kokosriekstu eļļu un visu samaisa.

Ekrānuzņēmums

Bļodas saturu sadala divās daļās.

Ekrānuzņēmums

Vienas bļodas saturam pievieno kakao un samaisa. Tad pievieno 1/2 tases mandeļu piena.

Otrās bļodas saturam pievieno zemesriekstu sviestu un 1/2 tases mandeļu piena. Visu samaisa.

Ekrānuzņēmums

Abās bļodās jāizveidojas graudainas tekstūras masai, kuru veido bumbiņās un novieto uz cepešpannas.

Ekrānuzņēmums

Bumbiņas liek 12 līdz 15 minūtes cepties 250 grādos.

Grauzdētās bumbiņas var ievietot stikla traukā un baudīt brokastīs ar pienu.

Ekrānuzņēmums

Avots

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.