Deserts, kas neprasīs lielus sagatavošanās darbus un netērēs dārgo laiku. Atliek vien ķerties klāt.
Pamata kārta
Krēma kārta
Zemeņu mērce
Zemenes, kas sagrieztas nelielos gabaliņos, sajauc ar ēdamkaroti pūdercukura, līdz cukurs ir pilnībā izkusis.
Cepumus ievieto noslēdzamā maisā un ar mīklas ruļļa palīdzību sasmalcina. Cepumu drupatas ievieto bļodā, nedaudz atstājot dekorēšanai. Tām pievieno izkausēto sviestu un visu kārtīgi samaisa.
Masu ievieto nelielos deserta traukos vai glāzēs un kārtīgi pieblietē. Tad trauciņus liek uz 10 minūtēm ledusskapī.
Atsevišķā bļodā ielej saldo krējumu. Tam pievieno cukuru un krēmsieru. Ar mikseri visu sakuļ gaisīgā masā.
No ledusskapja izņem deserta trauciņus ar cepumu pamatni. Virs tās izkārto zemenes ar pūdercukuru.
Pa virsu zemenēm uzklāj saldā kre'juma un krēmsiera masu, ko izlīdzina ar karoti.
Pēdējo kārtu veido zemenes, kas samīcītas kopā ar cukuru līdz mērces konsistencei.
Pa virsu izkārto atlikušās cepumu drupačas un izrotā ar veselu zemeni.