Pārsteidziet savus mīļotos ar pavisam neparastu uzkodu - viltus ikriem jeb kaviāru. To izveidei nepieciešamas viens trīs sastāvdaļas!
1. Katliņā ielejiet sulu un pievienojiet klāt agara pulveri.
2. Vāriet sulu aptuveni divas minūtes. Pēc tam noņemiet katliņu no plīts.
3. Atstājiet nedaudz atdzesēties sulu.
4. Pēc tam sulu iepildiet šļircē vai pudelē ar šauru uzgali.
5. Pa pilienam teciniet sulu eļļā. Jums izveidosies mazas bumbiņas.
6. Kad viltus kaviārs jeb ikri ir izveidoti, ieberiet ikrus caurdurī un iemērciet tos aukstā ūdeni, lai atbrīvotos no liekās eļļas.
7. Pēc tam kaviāru uzberiet uz papīra dvieļa un ar vieglām kustībām nosusiniet.
Viltus ikri jeb kaviārs ir gatavs! Izdekorējiet ar to dažādus ēdienus! Būs gardi un skaisti!