Interesanti! Kā pagatavot viltus kaviāru

© Ekrānuzņēmums no tastemade.com

Pārsteidziet savus mīļotos ar pavisam neparastu uzkodu - viltus ikriem jeb kaviāru. To izveidei nepieciešamas viens trīs sastāvdaļas!

Sastāvdaļas:

  • 1 glāze augu eļļas;
  • 3/4 glāzes augļu sulas pēc izvēles;
  • 1/2 tējkarote agara pulvera.

Pagatavošana:

1. Katliņā ielejiet sulu un pievienojiet klāt agara pulveri.

2. Vāriet sulu aptuveni divas minūtes. Pēc tam noņemiet katliņu no plīts.

Ekrānuzņēmums no tastemade.com

3. Atstājiet nedaudz atdzesēties sulu.

Ekrānuzņēmums no tastemade.com

4. Pēc tam sulu iepildiet šļircē vai pudelē ar šauru uzgali.

Ekrānuzņēmums no tastemade.com

5. Pa pilienam teciniet sulu eļļā. Jums izveidosies mazas bumbiņas.

Ekrānuzņēmums no tastemade.com

Ekrānuzņēmums no tastemade.com

6. Kad viltus kaviārs jeb ikri ir izveidoti, ieberiet ikrus caurdurī un iemērciet tos aukstā ūdeni, lai atbrīvotos no liekās eļļas.

Ekrānuzņēmums no tastemade.com

7. Pēc tam kaviāru uzberiet uz papīra dvieļa un ar vieglām kustībām nosusiniet.

Ekrānuzņēmums no tastemade.com

Viltus ikri jeb kaviārs ir gatavs! Izdekorējiet ar to dažādus ēdienus! Būs gardi un skaisti!

Ekrānuzņēmums no tastemade.com

Avots

Virtuvē

Vai esi pamanījis, ka jau no virtuves plaukta nākošs aromāts spēj pacelt noskaņojumu, radīt mājīguma sajūtu vai pat uzburt atmiņas par bērnību? Smaržām ir neticami spēcīga ietekme uz mūsu emocijām un fizioloģiju, jo tās stimulē smadzeņu daļu, kas atbild par atmiņām un emocijām. Tāpēc garšvielas un ēdiena aromāti nav tikai kulinārijas sastāvdaļa – tie ir arī sava veida “noskaņojuma slēdži”, raksta “psychologytoday.com”.