Šim desertam nepieciešamas vien četras sastāvdaļa.
Cepumus sasmalcina blenderī.
Nedaudz sasmalcinātos cepumus atliek dekorēšanai, pārējos izklāj stikla traukā, noklājot visu tā pamatni. Tad trauku ar cepumiem liek ledusskapī.
Svaigās zemenes ievieto blenderī. Tām pievieno divas ēdamkarotes pūdercukura bez kaudzes.
Zemenes sablenderē vienabīgā masā.
Atsevišķā traukā ievieto saldo krējumu. Ar mikseri sāk to maisīt un, nepārtraucot miksēšanu, pievieno divas ēdamkarotes pūdercukura un pusi no sablenderētajām zemenēm.
No ledusskapja izņem truaku ar samaltajiem cepumiem. Tiem pa virsu uzklāj kārtu ar putukrējumu. Tad ņem atlikušās zemenes un noklāj ar tām putukrējuma kārtu.
Tad uzklāj vēl vienu kārtu ar putukrējumu.
Atlikušās zemenes izmanto dekorēšanai - virs deserta uzklāj vairākas svītras ar sablenderētajām zemenēm un ar koka zobu bakstāmā palīdzību izveido zīmējumu. Gar malām nober atliktos cepumus, bet centrā var ievietot sagrieztas zemenes.