Vienkāršas idejas, kā no vārītām olām izveidot peli un ezi

© Ekrānuzņēmums

Kad Lieldienu kaujas izcīnītas, Otrajās Lieldienās brokastīs var pasniegt olu zvēriņus, kas īpaši iepriecinās pašus mazākos mājiniekus. Lūk, divas idejas peles un eža izveidošanai.

Ekrānuzņēmums

1. Pele

Vajadzēs: cieti novārītu olu, burkānu, pārtikas krāsu, sarkanas ogas.

Process: nogriež divas ripas burkānam un iestiprina olā - tās būs peles ausis. Nogriež šauru, garāku burkāna strēmeli, ko izmanto kā peles asti. Atliek vien ar pārtikas krāsas palīdzību uzzīmēt uz olas acis un sarkanu ogu izmantot par peles degunu.

Ekrānuzņēmums

2. Ezis

Vajadzēs: cieti novārītu olu, koka zobu bakstāmo, pārtikas krāsu, sarkanas ogas.

Process: ar nazi olā iegriež nelielus trijstūrus, kurus nedaudz piekārto ar koka zoba bakstāmo palīdzību. Ar pārtikas krāsu uzzīmē eža acis, bet ogas izmanto degunam.

Avots

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.