Atklāj 6 veidus, kā dārzeņus padarīt garšīgākus

© pexels.com

Uztura speciāliste Anna Rozīte sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar padomiem, kā uzturā iekļaut vairāk dārzeņus, tos padarot garšīgākus.

1. Izmēģiniet dažādas garšvielas pievienot svaigiem vai termiski apstrādātiem dārzeņiem.

2. Uzkaisi nedaudz cietā siera.

3. Sautētiem dārzeņiem var pielikt nedaudz citrona sulas.

4. Mērcē svaigus sagrieztus dārzeņus kādā paštaisītā mērcītē (jogurts + garšvielas vai turku zirņu humuss, vai avokado gvakamole).

5. Pildi dārzeņus ar graudaugiem vai gaļu (piemēram, pildītas paprikas vai kāpostu tīteņi, cukini laiviņas utt.)

6. Krāsnī ceptus dārzeņus var pārliet ar olu.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite ❤️ (@rozite)

Virtuvē

Daudzi no mums sāk savu dienu ar ierasto kafijas tasi, tomēr pagatavošanas metode un arī kafijas pupiņu izvēle var būtiski ietekmēt kafijas garšu, dažkārt dodot nepatīkamu rūgtu pēcgaršu. Izdevums “Express” raksta, ka ir kāds vienkāršs veids, kā uzlabot kafijas garšu – un tam nav nepieciešams pievienot cukuru vai pienu.

Svarīgākais