RECEPTE: Gaļas bumbiņas ar ingveru Austrumu gaumē

© Pixabay.com

Pikantas gaļas bumbiņas ar ingveru un kinzu Austrumu gaumē lieliski sader ar laima mērci.

Sastāvdaļas gaļas bumbiņām

  • 1 neliels gabaliņš ingvera
  • Daži zariņi kinzas
  • 450 g liellopa maltās gaļas
  • 1 ola
  • 15 g rīvmaizes
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • 1 ēdamkarote sezama eļļas

Sastāvdaļas mērcei

  • 1 laims
  • 60 ml sojas mērces
  • 2 - 3 ēdamkarotes sezama eļļas

Pagatavošana

Ingveru sagriež mazos gabaliņos, pietiks ar ēdamkaroti. Kinzu sasmalcina.

Svaigas kinzas vietā var pievienot nelielu daudzumu kaltētas kinzas.

Sajauc malto gaļu ar olu, rīvmaizi, ingveru, kinzu, sojas mērci un sezama eļļu.

Veido nelielas bumbiņas un liek uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep cepeškrāsnī aptuveni 15 minūtes 220 °С.

Sajauc laima sulu ar sojas mērci un sezama eļļu. Pasniedz bumbiņas ar mērci.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS GAĻAS BUMBIŅU RECEPTES!

Virtuvē

Domājot par brokastu ēdieniem, daudziem pirmais, kas nāk prātā, ir sviestmaizes, brokastu pārslas, putras vai olas. Ja jums ir apnikuši ierastie brokastu ēdieni, iesakām izmēģināt jaunu recepti - grieķu jogurtu ar piedevām!