Ideja dāvanai! Karamele sirds formā

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Valentīna dienai piestāv sirdis un saldumi. Apkopojiet šīs divas lietas vienā! Izveidojiet gardas, sirds formas karameles!

Vajadzēs:

  • karameļu spieķīšus jeb konfektes spieķīšu formā;
  • koka irbulīšus;
  • balto šokolādi;
  • konditorejas skaidiņas, pērlītes vai citus dekorus;
  • cepamo papīru;
  • cepamo pannu;
  • cepeškrāsni;
  • karoti;
  • bļodu.

Process:

1. Uz cepamās pannas izklājiet cepamo papīru.

2. Pēc tam ņemiet divus karameļu spieķīšus, izveidojiet no tiem sirds formu.

3. Pa vidu sirdij ielieciet koka irbulīti.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Sakarsētajā cepeškrāsnī, uz trīs līdz piecām minūtēm, ievietojiet cepamo pannu ar konfektēm.

5. Izņemiet no krāsns cepamo pannu. Karameļu spieķīši būs mazliet pakusuši, uzmanīgi to galus saspiediet kopā, lai izveidotos perfektas sirdis. ! Esiet uzmanīgi, karameles būs karstas.

6. Kad iepriekšējais solis veikts, nepieciešams izkausēt šokolādi.

7. Sirds vidū ielejiet šokolādi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

8. Pa virsu šokolādei varat uzbērt konditorejas skaidiņas vai citus ēdamos dekorus.

Ekrānuzņēmums no goodhousekeeping.com

9. Pagaidiet, kad šokolāde sastingst un karameles atdziest, tad varat noņemt izveidotās konfektes nost no cepamās pannas!

Avots

Virtuvē

Nereti receptēs varam lasīt, ka tiek īpaši uzsvērta istabas temperatūras olu izmantošana, taču ne visi ievēro šos norādījumus, bieži vien aizmirstot laikus izņemt olas no ledusskapja. Portāls “SimplyRecipes” kopā ar konditoriem noskaidroja, kāpēc daudzām receptēm ir nepieciešamas istabas temperatūras olas un vai šī nianse tiešām ir tik svarīga.