Veikls triks, lai kartupeļi uzvārītos ātrāk; jāpievieno viens produkts

© pexels.com

Kartupeļu vārīšana var būt diezgan ilgs process, taču ir kāds triks, kā šo procesu ievērojami paātrināt, atklāj belnovosti.by.

Izrādās, ka kartupeļiem vienkārši jāpievieno kāds podukts, kas ir teju katrā ledusskapī.

Iespējams ietaupīt laiku kartupeļu vārīšanai, tiem pievienojot sviestu.

Sviests jāpievieno ūdenim tajā brīdī, kad tas katlā sāk vārīties. Pietiek ar vienu ēdamkaroti sviesta.

Uz šķidruma parādīsies taukaina plēve, pateicoties kurai kartupeļi gatavību sasniegs daudz agrāk.

Tomēr jāatceras, ka "sviesta triks" darbosies tikai tad, ja kartupeļi būs jau sākuši vārīties. Nelieciet tos aukstā ūdenī, bet gan uzreiz katlā ielejiet tejkannā uzvārītu ūdeni.

pexels.com

Virtuvē

Noteikti katram tā ir gadījies, ka sākot gatavot ēst pamanām, ka pēkšņi trūkst kāda svarīga produkta. Izrādās, ka uzreiz nav jāskrien uz veikalu pakaļ trūkstošajam, dažiem no produktiem, piemēram, etiķim un rīvmaizei, var atrast alternatīvas, kuras, iespējams, jums jau ir mājās!