Veikls triks, lai kartupeļi uzvārītos ātrāk; jāpievieno viens produkts

© pexels.com

Kartupeļu vārīšana var būt diezgan ilgs process, taču ir kāds triks, kā šo procesu ievērojami paātrināt, atklāj belnovosti.by.

Izrādās, ka kartupeļiem vienkārši jāpievieno kāds podukts, kas ir teju katrā ledusskapī.

Iespējams ietaupīt laiku kartupeļu vārīšanai, tiem pievienojot sviestu.

Sviests jāpievieno ūdenim tajā brīdī, kad tas katlā sāk vārīties. Pietiek ar vienu ēdamkaroti sviesta.

Uz šķidruma parādīsies taukaina plēve, pateicoties kurai kartupeļi gatavību sasniegs daudz agrāk.

Tomēr jāatceras, ka "sviesta triks" darbosies tikai tad, ja kartupeļi būs jau sākuši vārīties. Nelieciet tos aukstā ūdenī, bet gan uzreiz katlā ielejiet tejkannā uzvārītu ūdeni.

pexels.com

Virtuvē

Kurš teicis, ka ir tikai viens pareizais veids, kā pagatavot, piemēram, frikadeļu zupu? Kurš gan ņemsies apgalvot, ka tajā jāpeld bagātīgai frikadeļu ražai, ja gardu rezultātu var panākt ar vienu pašu frikadeli? Pavārmākslas entuziaste Madara Biedriņa kopā pie Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski izmēģina īpašu recepti – vienas frikadeles zupu.