Interesantākai maltītei! Kartupeļa un olas rozītes

© Ekrānuzņēmums

Arī tik ikdienišķus produktus kā kartupeļus un olas var pasniegt mazliet radošākā veidā, lai arī mājās radītu sev restorāna cienīga izskata maltīti.

Vajadzēs:

  • kēksiņu pannu;
  • vienu lielu kartupeli;
  • olas (atkarīgs no keksiņu pannas formu skaita);
  • sarīvētu sieru;
  • nedaudz eļļas.

Process:

Kartupeli uz rīves sarīvē plānās šķēlēs.

Ekrānuzņēmums

Kartupeļa šķēles izkārto kēksiņu pannā (skatīt attēlu zemāk), to vispirms iesmērējot ar eļļu, lai kartupeļi nepiedegtu.

Ekrānuzņēmums

Kad kartupeļa šķēles izkārtotas, tajās ieber sarīvēto sieru.

Ekrānuzņēmums

Pannu ar kartupeļiem un un sieru liek uz 10 minūtēm cepeškrāsnī.

Ekrānuzņēmums

Tad pa virsu sieram katrā formā iesit vienu olu. Olas var pārkaisīt ar sāli vai citām paša izvēlētām garšvielām. Visu liek uz 10 minūtēm atkal krāsnī cepties.

Ekrānuzņēmums

Rezultātā maltītē varēsi nobaudīt kartupeļa un olas rozīti, kuru papildinās siers. Labu apetīti!

Ekrānuzņēmums

Avots

Virtuvē

Tomāti ne tikai ir gardi, bet arī ir bagāti ar vitamīniem un antioksidantiem, taču vai zinājāt, ka ir vairāki mazāk zināmi veidi, kā pagatavot šo gardumu? Šajā rakstā iepazīstināsim ar dažiem neparastiem, bet ļoti baudāmiem veidiem, kā izmantot tomātus ikdienas ēdienos vai svētku galdā. Ar ieteikumiem dalās “Kitchn”.

Svarīgākais