Arī tik ikdienišķus produktus kā kartupeļus un olas var pasniegt mazliet radošākā veidā, lai arī mājās radītu sev restorāna cienīga izskata maltīti.
Kartupeli uz rīves sarīvē plānās šķēlēs.
Kartupeļa šķēles izkārto kēksiņu pannā (skatīt attēlu zemāk), to vispirms iesmērējot ar eļļu, lai kartupeļi nepiedegtu.
Kad kartupeļa šķēles izkārtotas, tajās ieber sarīvēto sieru.
Pannu ar kartupeļiem un un sieru liek uz 10 minūtēm cepeškrāsnī.
Tad pa virsu sieram katrā formā iesit vienu olu. Olas var pārkaisīt ar sāli vai citām paša izvēlētām garšvielām. Visu liek uz 10 minūtēm atkal krāsnī cepties.
Rezultātā maltītē varēsi nobaudīt kartupeļa un olas rozīti, kuru papildinās siers. Labu apetīti!