Interesantākai maltītei! Kartupeļa un olas rozītes

© Ekrānuzņēmums

Arī tik ikdienišķus produktus kā kartupeļus un olas var pasniegt mazliet radošākā veidā, lai arī mājās radītu sev restorāna cienīga izskata maltīti.

Vajadzēs:

  • kēksiņu pannu;
  • vienu lielu kartupeli;
  • olas (atkarīgs no keksiņu pannas formu skaita);
  • sarīvētu sieru;
  • nedaudz eļļas.

Process:

Kartupeli uz rīves sarīvē plānās šķēlēs.

Ekrānuzņēmums

Kartupeļa šķēles izkārto kēksiņu pannā (skatīt attēlu zemāk), to vispirms iesmērējot ar eļļu, lai kartupeļi nepiedegtu.

Ekrānuzņēmums

Kad kartupeļa šķēles izkārtotas, tajās ieber sarīvēto sieru.

Ekrānuzņēmums

Pannu ar kartupeļiem un un sieru liek uz 10 minūtēm cepeškrāsnī.

Ekrānuzņēmums

Tad pa virsu sieram katrā formā iesit vienu olu. Olas var pārkaisīt ar sāli vai citām paša izvēlētām garšvielām. Visu liek uz 10 minūtēm atkal krāsnī cepties.

Ekrānuzņēmums

Rezultātā maltītē varēsi nobaudīt kartupeļa un olas rozīti, kuru papildinās siers. Labu apetīti!

Ekrānuzņēmums

Avots

Virtuvē

Karstā vasaras dienā ledus tēja ir īsts glābiņš – veldzējoša, atsvaidzinoša un arī veselīga! Tā vietā, lai izmantotu cukuru vai mākslīgi saldinatus sīrupus, mājās vari pagatavot dabīgu tējas koncentrātu – sīrupu, ko glabāt burciņā un lietot pēc vajadzības. Un pats labākais – šis dzēriens iztiek bez cukura! Ar recepti dalās “simpleveganblog.com”.