Kā 5 minūtēs tikt pie franču šokolādes banānu pudiņa

© Ekrānuzņēmums

Šis ir deserts, pie kura iespējams tikt vien pāris minūšu laikā, turklāt sastāvdaļas ir viegli pieejams un bieži jau atrodas virtuvē. Izmēģini!

Vajadzēs:

  • 1 ola;
  • 2 ēdamkarotes piena;
  • 1 ēdamkaroti kanēļa;
  • 1 banānu;
  • 1 baltmaizes šķēli;
  • nedaudz šokolādes;
  • putukrējumu garnēšanai.

Pagatavošana:

Sagriez baltmaizes šķēli kubiņos.

Ekrānuzņēmums

Atsevišķā traukā sajauc olu, pienu un kanēli.

Krūzē ievieto pāris maizes gabaliņus, banāna šķēles un šokolādi, tad atkal liec kārtu ar maizi, banāniem un šokolādi.

Ekrānuzņēmums

Krūzes saturu pārlej ar sagatavoto maisījumu no olas, piena un kanēļa.

Ekrānuzņēmums

Visu liek mikroviļņu krāsnī uz pusotru minūti. Garnēšanai var izmantot putukrējumu un kanēli.

Ekrānuzņēmums

Avots

Virtuvē

Kad termometra stabiņš kāpj uz augšu, karsta kafija pēkšņi šķiet kā pārbaudījums. Par laimi, ir risinājums – aukstā kafija, kas uzmundrina, atsvaidzina un sniedz tieši to kofeīna devu, kas vajadzīga tveicīgā rītā vai pēcpusdienā. Un pats labākais? To pavisam viegli var pagatavot mājās, bez kafijas automātiem, blenderiem vai putotājiem. Lūk, trīs dažādas idejas - katra ar savu raksturu! - kopā ar “SimplyRecipes.com”.

Svarīgākais