Gardā Ziemassvētku ananasa punša recepte

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Pavisam vienkārša recepte, kā pagatavot gardu Ziemassvētku punšu. Izmēģini un iepriecini savu ģimeni

Dzēriena pagatavošanai vajadzēs:

  • 3 glāzes (720 ml) ananasu sulas;
  • 2 kanēļa standziņas;
  • 1 tējk. (5 ml) krustnagliņas;
  • 1 3/4 glāzes (420 ml) ingvera alus;
  • 1 - 2 gl. (150g - 300g) sasaldēta ananasa.

Dekorēšanai:

  • svaigas ananasa šķēles;
  • kanēļa standziņas.

Pagatavošana:

1. Katliņā ielej ananasu sulu, pieliec klāt divas kanēļa standziņas un 1 tējk. krustnagliņas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Vāri visu uz lēnas uguns aptuveni 10 minūtes.

3. Pēc tam ņem caurduri un izskās dzērienu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Kad tas ir paveikts, tad atstāj dzērienu atdzesēties.

5. Brīdi, kad dzēriens ir atdzisis, ielej to karafē vai citā lielā traukā. Pievieno klāt sasaldētos ananasa gabaliņus un ingvera alu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Glāzes, kurās tiks liets iekšā punšs, izdekorē ar ananasu šķēli un kanēļa standziņām. Tas arī viss!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais