Izmēģini pagatavot mājās iecienītu “ielas ēdienu” – čeburekus. Mīklu iespējams pagatavot divos veidos.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pievieno miltiem sāli un eļļu, viegli samaisa. Pa daļām lej klāt verdošu ūdeni, pastāvīgi maisot.
Pēc tam iejauc viendabīgu mīklu ar rokām.
Pārsedz ar plēvi vai kādu šķīvi un atstāj istabas temperatūrā uz 30 minūtēm.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Apvieno miltus, sāli un cukuru.
Pielej eļļu un ūdeni un iejauc viendabīgu mīklu.
Pārsedz ar plēvi, bļodiņu vai ietin maisiņā un atstāj istabas temperatūrā uz 30 minūtēm.
IZMĒĢINI ARĪ ŠO ČEBUREKU RECEPTES!