Brokoļi ar vistas gaļu un Čedaras sieru

Šī recepte piemērota tiem, kas vasaras vakaros nevēlas pārāk daudz laika veltīt ēdiena gatavošanai.

1 1/2 tase brokoļu

8 šķēlītes vārīta bekona

1 1/2 tase sarīvēta Čedaras siera

1/2 tase saplucināta mocarellas siera

4 vistas krūtiņas

4 ēd. k. sviesta

4 ēd. k. svaigu pētersīļu

sāls un pipari - pēc garšas

*1 tase - 240 g

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 C.

Ieeļļo kastroli vai cepamtrauku ar 1/4 kausētā sviesta, pievieno smalki sagrieztu vistas krūtiņu.

Pēc garšas pievieno sāli un piparus, un blanšētus brokoļus. Pārlej ar atlikušo sviestu (kausētu).

Uz brokoļiem virsū liek vārītu bekonu, Čedaras sieru un mocarellas sieru. Cep 35-40 minūtes vai līdz brīdim, kad sacepuma virsiņa kļūst zeltaini brūna.

Pārkaisa ar svaigiem sagrieztiem pētersīļiem.

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais